KORE GAZİLERİNİ UNUTMADILAR

Gündem 27.03.2017 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORE GAZİLERİNİ UNUTMADILAR

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, ilçemizde yaşayan dört Kore gazisi protokol tarafından evinde ziyaret edildi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Jandarma Komutanımız Yzb. Burçak Kırca, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Aslan ve Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ömür Göksel Yaşlılar Haftası sebebiyle  düzenlenen programlar çerçevesinde  lçemiz de  ikamet  Kore Gazilerimiz Hasan Şenol, Ahmet Gülmen, Recep Levent ve Recep Erenkaya’yı evlerinde ziyaret ettiler. GAZİLER TEŞEKKÜR ETTİ Bu özel haftada  Kore gazilerimizle  sohbet  eden Kaymakam Mustafa Altıntaş " Gazilerimizin bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olduklarını, Devlet olarak Gazilerimizin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti  ve İnsanlar yaşlılarına ne kadar sahip çıkarsa o toplum o kadar yükselir" dedi. 
18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla, ilçemizde yaşayan dört Kore gazisi protokol tarafından evinde ziyaret edildi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Jandarma Komutanımız Yzb. Burçak Kırca, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Aslan ve Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Ömür Göksel Yaşlılar Haftası sebebiyle  düzenlenen programlar çerçevesinde  lçemiz de  ikamet  Kore Gazilerimiz Hasan Şenol, Ahmet Gülmen, Recep Levent ve Recep Erenkaya’yı evlerinde ziyaret ettiler.

GAZİLER TEŞEKKÜR ETTİ
Bu özel haftada  Kore gazilerimizle  sohbet  eden Kaymakam Mustafa Altıntaş " Gazilerimizin bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olduklarını, Devlet olarak Gazilerimizin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti  ve İnsanlar yaşlılarına ne kadar sahip çıkarsa o toplum o kadar yükselir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.