LASTİK İŞ

KORE GAZİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ

23.11.2019 - 15:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORE GAZİSİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kore Gazi Recep Levent İhsaniye camisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi Recep Levent İhsaniye camisinden Askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Levent’in cenazesine Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Askeri erkan, Siyasi parti temsilcileri, Gaziler ve yakınları katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz. Kore Gazisi Recep Levent'in bir süre önce Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer evinde ziyaret etmişti
Kore Gazi Recep Levent İhsaniye camisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kore Gazisi Recep Levent İhsaniye camisinden Askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Levent’in cenazesine Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Askeri erkan, Siyasi parti temsilcileri, Gaziler ve yakınları katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz.

Kore Gazisi Recep Levent'in bir süre önce Kaymakam Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer evinde ziyaret etmişti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.