LASTİK İŞ
ismail

KÖRFEZ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTU

23.03.2019 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖRFEZ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” sergisi açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin en büyük doğal limanı konumunda olan İzmit Körfezi’ne yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Doğa ve çevre yönünden eşi ve benzeri olmayan bir güzelliğe sahip olan İzmit Körfezi’nin su altındaki yaşamı Tahsin Ceylan tarafından görüntülendi. Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” adlı fotoğraf sergisi “Nevruz Bayramı” kutlamaları kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde açıldı.   KÖRFEZ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar, çevre yatırımları ve sıkı denetimler sonrası eski durumuna hızla dönmeye başlayan İzmit Körfezi, Kaybolan balık türlerine ve dolayısıyla daha fazla canlı yaşamına kavuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaşanan değişimi göstermek için Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” adlı proje başlattı.   SERGİ SABANCI KÜLTÜR MERKEZİNDE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, sualtı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan’ın çekimleri ile gerçekleştirilen Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” fotoğraf sergisi açıldı. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen “Nevruz Bayramı” Kutlamaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile “Körfezin Uyanışı” başlığı adı altında açılan Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi”fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.   SERGİ 4 GÜN AÇIK KALACAK İzmit Körfezi’nin tamamını kapsayacak şekilde Karamürsel, Darıca, Körfez, Değirmendere, Başiskele, İzmit, Gebze Eskihisar, Hereke, Ulaşlı ve Seymen açıklarında sualtı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen fotoğraflar 4 gün boyunca gezilebilecek.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde su altı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” sergisi açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin en büyük doğal limanı konumunda olan İzmit Körfezi’ne yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Doğa ve çevre yönünden eşi ve benzeri olmayan bir güzelliğe sahip olan İzmit Körfezi’nin su altındaki yaşamı Tahsin Ceylan tarafından görüntülendi. Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” adlı fotoğraf sergisi “Nevruz Bayramı” kutlamaları kapsamında Sabancı Kültür Merkezi’nde açıldı.

 

KÖRFEZ ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar, çevre yatırımları ve sıkı denetimler sonrası eski durumuna hızla dönmeye başlayan İzmit Körfezi, Kaybolan balık türlerine ve dolayısıyla daha fazla canlı yaşamına kavuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaşanan değişimi göstermek için Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” adlı proje başlattı.

 

SERGİ SABANCI KÜLTÜR MERKEZİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, sualtı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan’ın çekimleri ile gerçekleştirilen Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi” fotoğraf sergisi açıldı. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen “Nevruz Bayramı” Kutlamaları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile “Körfezin Uyanışı” başlığı adı altında açılan Derinlerdeki Yaşam “İzmit Körfezi”fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.

 

SERGİ 4 GÜN AÇIK KALACAK

İzmit Körfezi’nin tamamını kapsayacak şekilde Karamürsel, Darıca, Körfez, Değirmendere, Başiskele, İzmit, Gebze Eskihisar, Hereke, Ulaşlı ve Seymen açıklarında sualtı görüntüleme yönetmeni Tahsin Ceylan tarafından çekilen fotoğraflar 4 gün boyunca gezilebilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.