KORGENERAL TEMEL VEDA ETTİ

Kocaeli 07.08.2015 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KORGENERAL TEMEL VEDA ETTİ

Tümgeneral rütbesiyle Garnizon Komutanı olarak görevini tamamlayan İsmail Temel Metin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasıyla birlikte göre Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı’na atanmıştı. YAŞ Kararlarına bağlı olarak ilimizde görev yapan Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Temel Metin, Korgeneral rütbesine terfi ederek Van Asayiş Kolordu Komutanı oldu. Bu sebeple ilimizden ayrılacak Korgeneral Metin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.   “YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN”   Tümgeneral rütbesinden Korgeneral rütbesine tefi ederek Van Asayiş Kolordu Komutanlığına atanan İsmail Temel Metin’in yeni görevi için Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki gideceğiniz yeni görevinizde de başarılı olacaksınız. Bu göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Korgeneral Metin’de bu güzel dilekleri için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu Korgeneral Metin’e güzel bir vazo hediye ederek Kocaeli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Veda ziyaretine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’ta eşlik etti
Tümgeneral rütbesiyle Garnizon Komutanı olarak görevini tamamlayan İsmail Temel Metin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasıyla birlikte göre Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı’na atanmıştı. YAŞ Kararlarına bağlı olarak ilimizde görev yapan Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Temel Metin, Korgeneral rütbesine terfi ederek Van Asayiş Kolordu Komutanı oldu. Bu sebeple ilimizden ayrılacak Korgeneral Metin, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

 

“YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN”

 

Tümgeneral rütbesinden Korgeneral rütbesine tefi ederek Van Asayiş Kolordu Komutanlığına atanan İsmail Temel Metin’in yeni görevi için Başkan Karaosmanoğlu, “İnanıyorum ki gideceğiniz yeni görevinizde de başarılı olacaksınız. Bu göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Korgeneral Metin’de bu güzel dilekleri için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu Korgeneral Metin’e güzel bir vazo hediye ederek Kocaeli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Veda ziyaretine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’ta eşlik etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.