KORO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

08.12.2017 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORO ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çok sesli Çocuk Korosu çalışmalarına devam ediyor.

Koro çalışmaları Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu Korosu Şefi Kamil Kudret Dağlı, Gölcük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Fuat Gürlük, Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Halk Müziği Şefi Emrullah Çelik, Gölcük Belediyesi çok sesli Çocuk Korosu Şefi Turan Yüksel öncülüğünde gerçekleştiriliyor.  Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi, Sanat Kahvesi ve Değirmendere Sanatevinde gerçekleştirilen koro çalışmalarının yetenekli gençlerin ve müziğe gönül vermiş bireylerin sosyal yaşamlarının devamlılığının sağlanmasında da etkili olmaktadır.  Gölcük Belediyesi Koroları Kış, Bahar ve Yaz dönemlerinde konserler vererek vatandaşlara güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çok sesli Çocuk Korosu çalışmalarına devam ediyor.

Koro çalışmaları Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu Korosu Şefi Kamil Kudret Dağlı, Gölcük Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Fuat Gürlük, Gölcük Belediyesi Değirmendere Türk Halk Müziği Şefi Emrullah Çelik, Gölcük Belediyesi çok sesli Çocuk Korosu Şefi Turan Yüksel öncülüğünde gerçekleştiriliyor. 
Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi, Sanat Kahvesi ve Değirmendere Sanatevinde gerçekleştirilen koro çalışmalarının yetenekli gençlerin ve müziğe gönül vermiş bireylerin sosyal yaşamlarının devamlılığının sağlanmasında da etkili olmaktadır. 
Gölcük Belediyesi Koroları Kış, Bahar ve Yaz dönemlerinde konserler vererek vatandaşlara güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.