LASTİK İŞ

KORONA FIRSATÇILARI YAKALANDI

Kocaeli 25.03.2020 - 00:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORONA FIRSATÇILARI YAKALANDI

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Başiskele de kaçak dezenfektan imal ettiği öne sürülen bir iş yerine baskı yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede tıbbi ve medikal malzemelerin kaçak olarak üretimine ve satışına ilişkin alınan bilgiler çerçevesinde Başiskele de bulunan imalathanede arama yapıldı. Yapılan aramada el dezenfektanı yapımında kullanılan yaklaşık 75 litre etil alkol, 150 litre gliserin maddesi ve 1340 adet çeşitli ebatlarda el dezenfektanı ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Başiskele de kaçak dezenfektan imal ettiği öne sürülen bir iş yerine baskı yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelede tıbbi ve medikal malzemelerin kaçak olarak üretimine ve satışına ilişkin alınan bilgiler çerçevesinde Başiskele de bulunan imalathanede arama yapıldı. Yapılan aramada el dezenfektanı yapımında kullanılan yaklaşık 75 litre etil alkol, 150 litre gliserin maddesi ve 1340 adet çeşitli ebatlarda el dezenfektanı ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.