KORONAVİRÜS DENETİMİ BAŞLADI

Gündem 06.08.2020 - 10:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORONAVİRÜS DENETİMİ BAŞLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "en yoğun" diyerek duyurduğu koronavirüs denetlemesi İlçemizde başladı.

Türkiye'deki koronavirüs salgınında yaz ve bayram rehavetiyle vaka sayılarında artış görülmesinin ardından  tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi.    HERKES DENETİME KATILACAK "6 Ağustos 2020 Perşembe günü tüm il ve ilçelerde, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk birimlerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" mottosu ile bugüne kadar ki en kapsamlı denetimin gerçekleşiyor.    DENETLENECEK ALANLAR Bu denetimler; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde başladı. AKŞAMA KADAR SÜRECEK Denetimler bu gün tüm İlçede devam edecek. Akşam saatlerine kadar ekipler denetimde olacak.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "en yoğun" diyerek duyurduğu koronavirüs denetlemesi İlçemizde başladı.

Türkiye'deki koronavirüs salgınında yaz ve bayram rehavetiyle vaka sayılarında artış görülmesinin ardından  tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de koronavirüs denetimleri gerçekleştirildi.

  
HERKES DENETİME KATILACAK
"6 Ağustos 2020 Perşembe günü tüm il ve ilçelerde, bizzat valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, genel kolluk birimleri (polis, jandarma, sahil güvenlik) ve özel kolluk birimlerinin (zabıta, özel güvenlik vb.) katılımıyla "SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN" mottosu ile bugüne kadar ki en kapsamlı denetimin gerçekleşiyor.

  
DENETLENECEK ALANLAR
Bu denetimler; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanlarını kapsayacak şekilde başladı.

AKŞAMA KADAR SÜRECEK
Denetimler bu gün tüm İlçede devam edecek. Akşam saatlerine kadar ekipler denetimde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.