LASTİK İŞ
ismail

KORONAVİRÜS DENETİMLERİ BAŞLADI

Gündem 11.08.2020 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KORONAVİRÜS DENETİMLERİ BAŞLADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla ülke genelinde, “Sağlık için Hepimiz için” sloganı ile yapılan en kapsamlı Korona Virüs denetimlerinin ikincisi Gölcük’te başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile geçtiğimiz hafta yapılan  en kapsamlı Korona Virüs denetiminini ikincisi ilçemizde başladı. Denetimlerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, polis, jandarma, zabıta ve sağlık ekipleri yer alıyor. TÜM ORTAK YAŞAM ALANLARI DENETLENECEK Denetimler kapsamında; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, eğlence parkları ve bütün ortak yaşam alanları tek tek denetlencek. Geçen hafta kurallara uymayanlar ve eksik uygulayan esnaflar uyarılmıştı. Bu denetimde aynı eksiği olan işletmelere cezai işlem uygulanacak KAYMAKAM VE BAŞKAN DENETİMLERE KATILACAK Denetimlere gün içerisinde Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de katılacak.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla ülke genelinde, “Sağlık için Hepimiz için” sloganı ile yapılan en kapsamlı Korona Virüs denetimlerinin ikincisi Gölcük’te başladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile geçtiğimiz hafta yapılan  en kapsamlı Korona Virüs denetiminini ikincisi ilçemizde başladı. Denetimlerde kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, polis, jandarma, zabıta ve sağlık ekipleri yer alıyor.

TÜM ORTAK YAŞAM ALANLARI DENETLENECEK

Denetimler kapsamında; konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, eğlence parkları ve bütün ortak yaşam alanları tek tek denetlencek. Geçen hafta kurallara uymayanlar ve eksik uygulayan esnaflar uyarılmıştı. Bu denetimde aynı eksiği olan işletmelere cezai işlem uygulanacak

KAYMAKAM VE BAŞKAN DENETİMLERE KATILACAK

Denetimlere gün içerisinde Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.