LASTİK İŞ

''KORONAVİRÜS HASTA YATAK SAYISINDA İHTİYAÇ AZALDI''

Sağlık 10.01.2021 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''KORONAVİRÜS HASTA YATAK SAYISINDA İHTİYAÇ AZALDI''

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, koronavirüs için ayrılan hasta yatak sayısı ihtiyacının büyük oranda azaldığını söyledi

KOCAELİ Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs hastalığı için ayrılan yataklara ihtiyacın azaldığını ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda hızla artan koronavirüs hastaları için ayrılan yatak sayısı alınan tedbirler sayesinde düşmeye devam ediyor. Hasta yatak sayısında düşüşün azaldığı hastanelerden biri de Kocaeli Üniversitesi Hastanesi.  KURALLARA UYALIM Bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Covid-19 salgını nedeniyle Üniversite Hastanemizde ayırmış olduğumuz hasta yatak sayımıza ihtiyaç büyük oranda azalmıştır. Aşılama sonrası ciddi oranda hastalık yayılımı azalacaktır. Ama lütfen temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyalım, uymayanları lisanı münasiple uyaralım” ifadelerini kullandı. ERTELENEN AMELİYATLAR BAŞLIYOR Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ayrıca acil ameliyat dışında ertelenen ameliyatlarda da normale geçiş çalışmalarının başladığını açıkladı. Hülagü yine sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Covid-19 nedeniyle acil durumlar dışındaki kısmen ertelenen elektif ameliyatlarda da normale geçiş için çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversite hastanemiz, her türlü modern tanı ve tedavi hizmetlerine aynı hızla devam edecektir."
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, koronavirüs için ayrılan hasta yatak sayısı ihtiyacının büyük oranda azaldığını söyledi

KOCAELİ Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs hastalığı için ayrılan yataklara ihtiyacın azaldığını ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda hızla artan koronavirüs hastaları için ayrılan yatak sayısı alınan tedbirler sayesinde düşmeye devam ediyor. Hasta yatak sayısında düşüşün azaldığı hastanelerden biri de Kocaeli Üniversitesi Hastanesi. 

KURALLARA UYALIM

Bu güzel haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Covid-19 salgını nedeniyle Üniversite Hastanemizde ayırmış olduğumuz hasta yatak sayımıza ihtiyaç büyük oranda azalmıştır. Aşılama sonrası ciddi oranda hastalık yayılımı azalacaktır. Ama lütfen temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyalım, uymayanları lisanı münasiple uyaralım” ifadelerini kullandı.

ERTELENEN AMELİYATLAR BAŞLIYOR

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ayrıca acil ameliyat dışında ertelenen ameliyatlarda da normale geçiş çalışmalarının başladığını açıkladı. Hülagü yine sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Covid-19 nedeniyle acil durumlar dışındaki kısmen ertelenen elektif ameliyatlarda da normale geçiş için çalışmalarımız devam etmektedir. Üniversite hastanemiz, her türlü modern tanı ve tedavi hizmetlerine aynı hızla devam edecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.