KÖSEOĞLU AİLESİ EDİRNE'DE

25.07.2017 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖSEOĞLU AİLESİ EDİRNE'DE

İlçemizin renkli simalarından, eski Emekli Astsubay ve TEMAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu, renkli bir insan olduğu kadar, gezmeyi seven bir insan. TEMAD'ın her türlü etkinliğinde görmeye alıştığımız Köseoğlu, bugünlerde Edirne'yi fethe gitti.  Kulağımıza gelenlere göre, Erdoğan Köseoğlu, yanına ailesini de alarak, ülkemizin tarihi ve kültürel zenginlikleri en fazla olan illerin başında gelen Serhatlar Şehri, Edirne'ye gitmiş.  Dediğimiz gibi gezmeyi çok seven Erdoğan abimiz, deyim yerindeyse, Edirne'de ne kadar cami ve kültürel yapı varsa gezmeyi kafasına koymuş.  Bize de güle güle gez, Edirne'nin keyfini çıkar demek düşüyor.   

İlçemizin renkli simalarından, eski Emekli Astsubay ve TEMAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu, renkli bir insan olduğu kadar, gezmeyi seven bir insan. TEMAD'ın her türlü etkinliğinde görmeye alıştığımız Köseoğlu, bugünlerde Edirne'yi fethe gitti. 
Kulağımıza gelenlere göre, Erdoğan Köseoğlu, yanına ailesini de alarak, ülkemizin tarihi ve kültürel zenginlikleri en fazla olan illerin başında gelen Serhatlar Şehri, Edirne'ye gitmiş. 
Dediğimiz gibi gezmeyi çok seven Erdoğan abimiz, deyim yerindeyse, Edirne'de ne kadar cami ve kültürel yapı varsa gezmeyi kafasına koymuş. 
Bize de güle güle gez, Edirne'nin keyfini çıkar demek düşüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.