KOTO Depremi Unutmadı

Gölcük 19.08.2013 - 08:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KOTO Depremi Unutmadı

KOTO Yönetim Kurulu, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni unutmadı ve felaketin yıl dönümünde ilçede ticaret yapan esnafı ziyaret etti

17 Ağustos Marmara Depreminin merkez üssü olan İlçemizde depremde yakınlarını kaybedenleri ziyaret eden Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetimi, hem deprem acısını yaşamış insanlarla bir araya geldi hem de esnaf ve tüccarın sorunlarını dinledi. KOTO Başkanı Murat Özdağ, meclis başkanı Bülent Karagöz, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Cahit Akyol, Semih Barış, Tuncay Şengöz, Murat Altun, meclis üyeleri Osman Özdemir, Mustafa Alkan, Medet Aydın'dan oluşan heyet; Yaşar Madencilik'ten Mustafa Boz ve Kadir Boz ile bir süre görüştü. Heyet daha sonra Er-Cem Uztur'u ziyaret ederek burada Erol Uzuner ile ilçenin ticari hayatı üzerine görüş alışverişinde bulundu. İlçe esnaf oda heyetinin yaptığı ziyaretlerden memnun kaldı.    
KOTO Yönetim Kurulu, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’ni unutmadı ve felaketin yıl dönümünde ilçede ticaret yapan esnafı ziyaret etti

17 Ağustos Marmara Depreminin merkez üssü olan İlçemizde depremde yakınlarını kaybedenleri ziyaret eden Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetimi, hem deprem acısını yaşamış insanlarla bir araya geldi hem de esnaf ve tüccarın sorunlarını dinledi.

KOTO Başkanı Murat Özdağ, meclis başkanı Bülent Karagöz, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Cahit Akyol, Semih Barış, Tuncay Şengöz, Murat Altun, meclis üyeleri Osman Özdemir, Mustafa Alkan, Medet Aydın'dan oluşan heyet; Yaşar Madencilik'ten Mustafa Boz ve Kadir Boz ile bir süre görüştü. Heyet daha sonra Er-Cem Uztur'u ziyaret ederek burada Erol Uzuner ile ilçenin ticari hayatı üzerine görüş alışverişinde bulundu. İlçe esnaf oda heyetinin yaptığı ziyaretlerden memnun kaldı.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.