KOÜ’DE KAYITLAR İNTERNETTEN YAPILACAK

Eğitim 03.09.2018 - 10:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KOÜ’DE KAYITLAR İNTERNETTEN YAPILACAK

Kocaeli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilerin kayıtlarını internet üzerinden yapabilecekleri belirtildi.

3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında internet üzerinden, okula gelmeden kayıt yaptırabilmek içi http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/ekayit/index.cfm bağlantısı kullanılabilecek. Online kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerin T.C. kimlik numaralarının yanı sıra cilt no, aile sıra no ve sıra no bilgilerini kullanmaları gerekecek. ŞAHSEN KAYIT YAPILACAK BÖLÜMLER Kocaeli Üniversitesi’nde 3-7 Eylül tarihleri arasında şahsen kayıt yaptırılması gereken bölümler ise şunlar: Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO, Kartepe Atçılık MYO, Yahya Kaptan MYO, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO), İzmit MYO), Denizcilik Fakültesi, Karamürsel MYO, Diş Hekimliği Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi.  
Kocaeli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilerin kayıtlarını internet üzerinden yapabilecekleri belirtildi.

3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında internet üzerinden, okula gelmeden kayıt yaptırabilmek içi http://ogr.kocaeli.edu.tr/koubs/ekayit/index.cfm bağlantısı kullanılabilecek. Online kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerin T.C. kimlik numaralarının yanı sıra cilt no, aile sıra no ve sıra no bilgilerini kullanmaları gerekecek.

ŞAHSEN KAYIT YAPILACAK BÖLÜMLER

Kocaeli Üniversitesi’nde 3-7 Eylül tarihleri arasında şahsen kayıt yaptırılması gereken bölümler ise şunlar: Tıp Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO, Kartepe Atçılık MYO, Yahya Kaptan MYO, Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO), İzmit MYO), Denizcilik Fakültesi, Karamürsel MYO, Diş Hekimliği Fakültesi, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.