LASTİK İŞ
ismail

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU HASANEYN OLDU

Spor 14.05.2018 - 18:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU HASANEYN OLDU

İlçemizde bulunan köyler arasında ki, dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen, “Gölcük Köyleri Arası 2. Futbol Turnuvası”, önceki akşam Kavaklı Stadında Hamidiye ve Hasaneyn arasında oynanan final maçı ile son buldu.

“Gölcük Köyleri Arası 2. Futbol Turnuvası”, geçtiğimiz hafta sonu Kavaklı Stadı'nda oynanan 3'üncülük 4'üncülük ve final maçıyla sona erdi. 3'üncülük maçında, Lütfiyesporu 4-0 yenen Selimiyespor 3'üncü olurken, final maçında Hamidiye'yi penaltı atışları ile 4-2 yenen Hasaneyn turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye girenlerin ödüllerini, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti Milletvekili Adat adayı Şemsettin Ceyhan takdim etti KALABALIK BİR TARAFTAR KİTLESİ MAÇI İZLEDİ 24 Nisan Salı akşamı, 12 köy takımının katılımıyla, bu yıl ilk kez düzenlenen, "Gölcük Köyleri Arası 1. Futbol Turnuvası" heyecanı, Hasaneyn Köyü'nün Şampiyonluğu ile sona erdi.  Kavaklı stadındaki final maçını Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Milletvekili aday adayı Şemsettin Ceyhan , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer ve kalabalık bir izleyici kitlesi izledi. 4-2 SKORLA KAZANDI Yoğun seyirci desteği altında sahaya çıkan Hasaneynspor ve Hamidiyespor centilmence mücadele ederek normal süresi 0-0 biten maçta, penaltılar sonucu Hasaneynspor -Hamidiyespor'u 4-2 yenerek şampiyonluk kupasını aldı. Kupa töreni büyük bir coşkuyla yapılırken protokolden önde gelen isimlerde kupa, madalya ve hediye takdiminde bulundu.  Final maçından sonra şampiyonluk kupasını alan Hasaneynliler, stat ortasında Akordeon eşliğinde, kendi köylerine has yöresel oyunlarını, aileleri ve taraftarları ile oynayarak halay çektiler. Uzunca bir süre saha içinde halay çeken Hasaneynliler, ikinci şampiyonluğunu doyasıya kutladılar.
İlçemizde bulunan köyler arasında ki, dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına düzenlenen, “Gölcük Köyleri Arası 2. Futbol Turnuvası”, önceki akşam Kavaklı Stadında Hamidiye ve Hasaneyn arasında oynanan final maçı ile son buldu.

“Gölcük Köyleri Arası 2. Futbol Turnuvası”, geçtiğimiz hafta sonu Kavaklı Stadı'nda oynanan 3'üncülük 4'üncülük ve final maçıyla sona erdi. 3'üncülük maçında, Lütfiyesporu 4-0 yenen Selimiyespor 3'üncü olurken, final maçında Hamidiye'yi penaltı atışları ile 4-2 yenen Hasaneyn turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada dereceye girenlerin ödüllerini, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Ak Parti Milletvekili Adat adayı Şemsettin Ceyhan takdim etti
KALABALIK BİR TARAFTAR KİTLESİ MAÇI İZLEDİ

24 Nisan Salı akşamı, 12 köy takımının katılımıyla, bu yıl ilk kez düzenlenen, "Gölcük Köyleri Arası 1. Futbol Turnuvası" heyecanı, Hasaneyn Köyü'nün Şampiyonluğu ile sona erdi.  Kavaklı stadındaki final maçını Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Milletvekili aday adayı Şemsettin Ceyhan , Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kavaklı Muhtarı Müzeher Değer ve kalabalık bir izleyici kitlesi izledi.

4-2 SKORLA KAZANDI

Yoğun seyirci desteği altında sahaya çıkan Hasaneynspor ve Hamidiyespor centilmence mücadele ederek normal süresi 0-0 biten maçta, penaltılar sonucu Hasaneynspor -Hamidiyespor'u 4-2 yenerek şampiyonluk kupasını aldı. Kupa töreni büyük bir coşkuyla yapılırken protokolden önde gelen isimlerde kupa, madalya ve hediye takdiminde bulundu. 
Final maçından sonra şampiyonluk kupasını alan Hasaneynliler, stat ortasında Akordeon eşliğinde, kendi köylerine has yöresel oyunlarını, aileleri ve taraftarları ile oynayarak halay çektiler. Uzunca bir süre saha içinde halay çeken Hasaneynliler, ikinci şampiyonluğunu doyasıya kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.