LASTİK İŞ
ismail

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

Spor 18.07.2019 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA ÖDÜLLER VERİLDİ

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası’nın finali niteliğindeki ödül töreni Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bütün konuşmacılar turnuvanın birlik ve beraberliğe katkı sağladığını belirterek, Gölcük’e renk ve heyecan kattığını söylediler. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası’nın finali niteliğindeki ödül töreni Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar, turnuvaya katılım sağlayan takımlar ve davetliler katılım sağladı. “EN BÜYÜK ÖDÜL BİRLİK VE BERABERLİK” Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ergün Uzuner yaptığı konuşmada; “Hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz bugünkü buluşmamızın amacı 3.sünü düzenlediğimiz Gölcük Köyleri Futbol Turnuvası dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Bana göre en büyük ödül birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesidir. Bu münasebetle Gölcük Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. “PAYLAŞMA VARDI, BİRLİK VARDI” AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ise, “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyonu tertip ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sportif organizasyonu takip etti ve turnuvanın hakkını vererek bitirdi. Selimiye köyünü tebrik ediyorum. Şampiyon oldu. 17 takım çok centilmence mücadele etti. İnanın ki bütün maçlara gelmek istedim. Zaman el verdiğince maçlara geldim. Futbolcularımız gerçekten profesyonel futbolcular gibi mücadele etti. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. Çoluk çocuk demeden kadın yaşlı demeden bütün köylerimiz takımlarını desteklemek için insanlarımız Kavaklı’ya akın ettiler. Orada paylaşma vardı, birlik ve beraberlik vardı. O yüzden böyle organizasyonların daha fazla da artmasını Gölcük Köyleri Derneğimizden istiyorum’ şeklinde konuştu. “GÖLCÜK’E RENK VE HEYECAN KATTI” Alkışlar arasında kürsüye gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise, “Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneğimizin tertip ettiği ve 3.sünü gerçekleştirdiğimiz turnuvayı izledim. Gerçekten bu turnuva Gölcük’e büyük bir renk ve heyecan kattı. Nice 3 yıllar devam etmesini istiyorum. Kardeşliğe ve birlik beraberliğe katkı sağladı. Turnuvaya katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. “ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN” Son konuşmayı Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yaptı; “Turnuva başladığı günde,  bugün kapandığı günde sahadaydım. Orada şunu gördüm; Gölcük bir şeyi yapıyorsa birlik ve beraberlikle yapıyor. Bu ilçemizde çok beğendiğim önemli bir özellik. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin” dedi. Konuşmaların ardından turnuvaya katılım sağlayan takımlara hediyelerini İlçe Protokolü ve Dernek Başkanı Ergün Uzuner takdim etti.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası’nın finali niteliğindeki ödül töreni Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bütün konuşmacılar turnuvanın birlik ve beraberliğe katkı sağladığını belirterek, Gölcük’e renk ve heyecan kattığını söylediler.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle bu yıl 3.sü düzenlenen Köyler arası Futbol Turnuvası’nın finali niteliğindeki ödül töreni Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar, turnuvaya katılım sağlayan takımlar ve davetliler katılım sağladı.

“EN BÜYÜK ÖDÜL BİRLİK VE BERABERLİK”

Gölcük Köyleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ergün Uzuner yaptığı konuşmada; “Hepiniz hoş geldiniz. Biliyorsunuz bugünkü buluşmamızın amacı 3.sünü düzenlediğimiz Gölcük Köyleri Futbol Turnuvası dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Bana göre en büyük ödül birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesidir. Bu münasebetle Gölcük Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“PAYLAŞMA VARDI, BİRLİK VARDI”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ise, “Öncelikle Sayın Belediye Başkanımıza böyle bir organizasyonu tertip ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneği’ne çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir sportif organizasyonu takip etti ve turnuvanın hakkını vererek bitirdi. Selimiye köyünü tebrik ediyorum. Şampiyon oldu. 17 takım çok centilmence mücadele etti. İnanın ki bütün maçlara gelmek istedim. Zaman el verdiğince maçlara geldim. Futbolcularımız gerçekten profesyonel futbolcular gibi mücadele etti. Hepsini teker teker tebrik ediyorum. Çoluk çocuk demeden kadın yaşlı demeden bütün köylerimiz takımlarını desteklemek için insanlarımız Kavaklı’ya akın ettiler. Orada paylaşma vardı, birlik ve beraberlik vardı. O yüzden böyle organizasyonların daha fazla da artmasını Gölcük Köyleri Derneğimizden istiyorum’ şeklinde konuştu.

“GÖLCÜK’E RENK VE HEYECAN KATTI”

Alkışlar arasında kürsüye gelen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise, “Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu akşam davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Gölcük Köyleri Derneğimizin tertip ettiği ve 3.sünü gerçekleştirdiğimiz turnuvayı izledim. Gerçekten bu turnuva Gölcük’e büyük bir renk ve heyecan kattı. Nice 3 yıllar devam etmesini istiyorum. Kardeşliğe ve birlik beraberliğe katkı sağladı. Turnuvaya katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Son konuşmayı Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yaptı; “Turnuva başladığı günde,  bugün kapandığı günde sahadaydım. Orada şunu gördüm; Gölcük bir şeyi yapıyorsa birlik ve beraberlikle yapıyor. Bu ilçemizde çok beğendiğim önemli bir özellik. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin” dedi. Konuşmaların ardından turnuvaya katılım sağlayan takımlara hediyelerini İlçe Protokolü ve Dernek Başkanı Ergün Uzuner takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.