KÖYLÜ PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

30.05.2017 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖYLÜ PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar gelip kendi ürettikleri ürünleri satmaları amacıyla açtığı Köylü Pazarı havaların ısınması ile her geçen gün kalabalıklaşıyor.

Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar gelip kendi ürettikleri ürünleri satmaları amacıyla açtığı Köylü Pazarı havaların ısınması ile her geçen gün kalabalıklaşıyor. Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar için açmış olduğu köylü pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor. Gölcük’ün köylerinde kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri toptan vermek yerine kendileri satmak isteyen köylüler kendilerine ayrılan bu alanda satış yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Mevsimine göre yetişen meyve sebzeler köylü pazarında Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığımız ve kendi bahçesinde yetiştirdiği erik ve kirazları kendi satan Seher Bahadır ve kayınpederi Ali İhsan Bahadır’a komşu olarak Salih Fil’de satış yapmaya başladı. Salih Fil Yeniköy’de kendi bahçesinde yetiştirdiği araka, maydanoz, dereotu ve kara lahana ile satış yapmaya başladı. Salih Fil, belediyemiz çok güzel bir hizmet sunmuş bizleri düşünerek çok güzel bir uygulama başlatmış. Bizlerde belediyemizin bu güzel düşüncesine karşılık verdik ve satışımızı yapmaya başladık. Şimdilik bu ürünlerimle satışa başladım. Şu anda teze fasulye, domates ve salatalık gibi sebzelerimi ektim yetişmesini bekliyorum. Onları da Allah nasip ederse getirip burada satmak istiyorum. O kadar zahmet çekiyoruz. Toptan vermek bize hiçbir şey kazandırmıyor. 20 yıldır bu işi yapıyorum. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağustos’a kadar buradayım Allah nasip ederse sonra 1 ay fındık toplamaya gideceğim, sonrasında yine burada satışa devam edeceğim inşallah” dedi.
Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar gelip kendi ürettikleri ürünleri satmaları amacıyla açtığı Köylü Pazarı havaların ısınması ile her geçen gün kalabalıklaşıyor.

Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar gelip kendi ürettikleri ürünleri satmaları amacıyla açtığı Köylü Pazarı havaların ısınması ile her geçen gün kalabalıklaşıyor.
Gölcük Belediyesi’nin köylü vatandaşlar için açmış olduğu köylü pazarı her geçen gün kalabalıklaşıyor. Gölcük’ün köylerinde kendi ürettikleri meyve ve sebzeleri toptan vermek yerine kendileri satmak isteyen köylüler kendilerine ayrılan bu alanda satış yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar.
Mevsimine göre yetişen meyve sebzeler köylü pazarında
Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığımız ve kendi bahçesinde yetiştirdiği erik ve kirazları kendi satan Seher Bahadır ve kayınpederi Ali İhsan Bahadır’a komşu olarak Salih Fil’de satış yapmaya başladı. Salih Fil Yeniköy’de kendi bahçesinde yetiştirdiği araka, maydanoz, dereotu ve kara lahana ile satış yapmaya başladı. Salih Fil, belediyemiz çok güzel bir hizmet sunmuş bizleri düşünerek çok güzel bir uygulama başlatmış. Bizlerde belediyemizin bu güzel düşüncesine karşılık verdik ve satışımızı yapmaya başladık. Şimdilik bu ürünlerimle satışa başladım. Şu anda teze fasulye, domates ve salatalık gibi sebzelerimi ektim yetişmesini bekliyorum. Onları da Allah nasip ederse getirip burada satmak istiyorum. O kadar zahmet çekiyoruz. Toptan vermek bize hiçbir şey kazandırmıyor. 20 yıldır bu işi yapıyorum. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ağustos’a kadar buradayım Allah nasip ederse sonra 1 ay fındık toplamaya gideceğim, sonrasında yine burada satışa devam edeceğim inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.