LASTİK İŞ

KÖYÜN DİREKLE BAŞI DERTTE

Gündem 02.09.2019 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÖYÜN DİREKLE BAŞI DERTTE

Hasaney köyünde Telekom’a ait direk yıkıldı kablolar elektrik direğinin üzerine düştü.

Hasaneyn köy sakinleri bir süre önce devrilen Telekoma ait direğin yapılması için yetkililere ulaşmaya çalışmış ancak seslerini duyan olmamış. Sedaş’a ise kayıt bırakmışlar ancak oradan da kimse geri dönmemiş.  BİRİSİ DAHA MI ÖLSÜN Köylüler 10 yıl önce aynı olayı yaşadıklarını bir kadının elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiğini belirterek yinemi bir can yansın şeklinde konuştular. RIFAT UZUNER
Hasaney köyünde Telekom’a ait direk yıkıldı kablolar elektrik direğinin üzerine düştü.

Hasaneyn köy sakinleri bir süre önce devrilen Telekoma ait direğin yapılması için yetkililere ulaşmaya çalışmış ancak seslerini duyan olmamış. Sedaş’a ise kayıt bırakmışlar ancak oradan da kimse geri dönmemiş. 

BİRİSİ DAHA MI ÖLSÜN
Köylüler 10 yıl önce aynı olayı yaşadıklarını bir kadının elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiğini belirterek yinemi bir can yansın şeklinde konuştular.

RIFAT UZUNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.