LASTİK İŞ

KPSS BAŞVURULARI BİTTİ

Ekonomi 24.08.2016 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KPSS BAŞVURULARI BİTTİ

Ülke genelinde 22-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan KPSS başvuruları sona erdi.

 KPSS oturumlarına katılacak olan vatandaşlar ÖSYM’nin başvuru merkezlerine akın etti. Özellikle Kocaeli Üniversitesi merkez kampüsü ve İzmit Endüstri Meslek Lisesi önünde uzun kuyruklar oluştu. KPSS’ye girmek isteyen vatandaşlar başvuru yapabilmek için kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kaldı.   BOŞALAN KONTENJANLAR UMUT OLDU 15 Temmuz darbe girişiminin ardından uygulanan OHAL kapsamında gerçekleşen FETÖ operasyonları sonrasında boşalan binlerce kontenjanda kendilerine yer bulmak isteyen vatandaşlar geçmiş yıllara oranla KPSS başvurularına daha çok ilgi gösterdi. KPSS başvuruları bugün itibarıyla sona erdi.   
Ülke genelinde 22-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan KPSS başvuruları sona erdi.

 KPSS oturumlarına katılacak olan vatandaşlar ÖSYM’nin başvuru merkezlerine akın etti. Özellikle Kocaeli Üniversitesi merkez kampüsü ve İzmit Endüstri Meslek Lisesi önünde uzun kuyruklar oluştu. KPSS’ye girmek isteyen vatandaşlar başvuru yapabilmek için kuyruklarda saatlerce beklemek zorunda kaldı.  

BOŞALAN KONTENJANLAR UMUT OLDU
15 Temmuz darbe girişiminin ardından uygulanan OHAL kapsamında gerçekleşen FETÖ operasyonları sonrasında boşalan binlerce kontenjanda kendilerine yer bulmak isteyen vatandaşlar geçmiş yıllara oranla KPSS başvurularına daha çok ilgi gösterdi. KPSS başvuruları bugün itibarıyla sona erdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.