LASTİK İŞ
ismail

KPSS GÜVEN İÇİNDE GEÇECEK

Eğitim 12.10.2016 - 09:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KPSS GÜVEN İÇİNDE GEÇECEK

Pazar günü yapılacak olan 2016 Önlisans KPSS sınavları için Kaymakam Adem Yazıcı Başkanlığında, sınav güvenlik ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard.Doç.Dr. Fahrettin ÖVEÇ, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Ali DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYU, İlçe Nüfus Müdürü Ersin AYDIN,  İlçe Yazı İşleri Müdürü L.Lütfi YILMAZ ve  Gölcük Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürü İrfan ÇAVUŞ katıldı. Pazar günü yapılacak sınava 4003 aday (Önlisans mezunu) 13 binada 226 sınav salonunda katılacaklardır. Ayrıca engelli adaylar için Gölcük Meslek Yüksekokulu belirlenmiş olup, sınav yapılacak okulları adayların görmesi için bir gün önce açık tutulacaktır. Sınav 09.30 başlayacak olup, 11.30 'ta sona erecektir. Nüfus Müdürlükleri 16.10.2016 Pazar günü saat 07.00-09.45 arası açık olacaktır. İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem YAZICI Pazar günü yapılacak olan sınavla ilgili tüm güvenlik ve diğer tedbirlerin alındığını, sınavın sorunsuz geçmesi için her türlü plan ve koordinasyonun yapıldığını ifade ederek, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi. 
Pazar günü yapılacak olan 2016 Önlisans KPSS sınavları için Kaymakam Adem Yazıcı Başkanlığında, sınav güvenlik ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Toplantıya Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard.Doç.Dr. Fahrettin ÖVEÇ, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Ali DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLSUYU, İlçe Nüfus Müdürü Ersin AYDIN,  İlçe Yazı İşleri Müdürü L.Lütfi YILMAZ ve  Gölcük Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürü İrfan ÇAVUŞ katıldı.
Pazar günü yapılacak sınava 4003 aday (Önlisans mezunu) 13 binada 226 sınav salonunda katılacaklardır. Ayrıca engelli adaylar için Gölcük Meslek Yüksekokulu belirlenmiş olup, sınav yapılacak okulları adayların görmesi için bir gün önce açık tutulacaktır.

Sınav 09.30 başlayacak olup, 11.30 'ta sona erecektir.
Nüfus Müdürlükleri 16.10.2016 Pazar günü saat 07.00-09.45 arası açık olacaktır.
İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem YAZICI Pazar günü yapılacak olan sınavla ilgili tüm güvenlik ve diğer tedbirlerin alındığını, sınavın sorunsuz geçmesi için her türlü plan ve koordinasyonun yapıldığını ifade ederek, sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.