KRİZ YÖNETİM MERKEZİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Gölcük 08.01.2015 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KRİZ YÖNETİM MERKEZİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

İlçemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile Gölcük Kaymakamlığında kriz yönetim merkezi oluşturuldu.

Olası felaketlere karşı tedbir alan Kriz Yönetim Merkezi'de Gölcük Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Orman Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Sedaş, İsu, telekom, Gölcük Meteoroloji, Ziraat Odası ve Muhtarlar derneği sorumluları görev aldı.    GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI Kriz Yönetim merkezi sorumlusu Lütfi Yılmaz gerekli tedbirlerin alındığını belirterek "Kriz asasına gelen çok önemli bir sorun yok. İlk üç gün 18 köyümüzde elektrik kesintisi yaşandı. Ancak SEDAŞ yetkililerin çalışmaları sonucu elektrik verildi. Ayrıca yollarda da Gölcük Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Biz esas 24 saat olarak çalışmalarımızı sürdüryoruz" dedi. 
İlçemizi etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile Gölcük Kaymakamlığında kriz yönetim merkezi oluşturuldu.
Olası felaketlere karşı tedbir alan Kriz Yönetim Merkezi'de Gölcük Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Orman Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Sedaş, İsu, telekom, Gölcük Meteoroloji, Ziraat Odası ve Muhtarlar derneği sorumluları görev aldı. 
 
GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI
Kriz Yönetim merkezi sorumlusu Lütfi Yılmaz gerekli tedbirlerin alındığını belirterek "Kriz asasına gelen çok önemli bir sorun yok. İlk üç gün 18 köyümüzde elektrik kesintisi yaşandı. Ancak SEDAŞ yetkililerin çalışmaları sonucu elektrik verildi. Ayrıca yollarda da Gölcük Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Biz esas 24 saat olarak çalışmalarımızı sürdüryoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.