LASTİK İŞ
ismail

KSO'DAN EĞİTİME KATKI

Eğitim 10.10.2015 - 12:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KSO'DAN EĞİTİME KATKI

KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulunda Öğrencilere kırtasiye hediye edildi

Kocaeli Sanayi Odası tarafından imece usulü bölge sanayicileri tarafından yeniden inşa edilerek geçen  yıl öğrenime açılan Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulunda bütün öğrencilere TOBB’nin katkısıyla içersinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar öğrencilere teslim edildi. Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı  ve Okul Müdürü Orhan Temiz ile birlikte toplam 1000 dolayında öğrenciye çanta içinde kırtasiye malzemeleri hediye edildi. Kırtasiye hediyesi dağıtımını özelikle Kaymakam Yazıcı,KSO Başkanı Zeytinoğlu bir sınıfta düzenlenen törenle içlerinde kırtasıye malzemeleri bulunan çantaları öğrencilere teslim ettiler .Öğrencilere yaptıkları konuşmalarda başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini vurguladılar. 
KSO Gölcük Dumlupınar Ortaokulunda Öğrencilere kırtasiye hediye edildi

Kocaeli Sanayi Odası tarafından imece usulü bölge sanayicileri tarafından yeniden inşa edilerek geçen  yıl öğrenime açılan Kocaeli Sanayi Odası Gölcük Dumlupınar Ortaokulunda bütün öğrencilere TOBB’nin katkısıyla içersinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar öğrencilere teslim edildi.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı  ve Okul Müdürü Orhan Temiz ile birlikte toplam 1000 dolayında öğrenciye çanta içinde kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Kırtasiye hediyesi dağıtımını özelikle Kaymakam Yazıcı,KSO Başkanı Zeytinoğlu bir sınıfta düzenlenen törenle içlerinde kırtasıye malzemeleri bulunan çantaları öğrencilere teslim ettiler .Öğrencilere yaptıkları konuşmalarda başarılı olmaları için çok çalışmaları gerektiğini vurguladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.