LASTİK İŞ
ismail

KSO YAZA VEDA ETTİ

24.09.2018 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KSO YAZA VEDA ETTİ

KSO’nun geleneksel “Yaza Veda” etkinliğinde sahne alan KSO Oda Orkestrası, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

KSO Oda orkestrası konseri Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya hanımın ev sahipliğinde gerçekleşen konsere Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya hanım,KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsi Tuğrul ve eşi Beril hanım,Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Denizaltı filosu komutanı Tuğamiral Hasan Çankaya  Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay,il ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya katılım gösterdiler. Türkiye’deki mevcut sanayi odaları içerisinde yalnızca Kocaeli Sanayi Odası bünyesinde olan, ülkenin ilk ve tek sanayi odası orkestrası özelliğine sahip KSO Oda Orkestrası, Yaza Veda konseriyle izleyenleri adeta mest ettiler. Üretimin ritmi olarak da anılan KSO Oda Orkestrası konserinin öncesinde sosyal tesiste davetlilere bir kokteyl verildi. Kokteyl sonrası başlayan konserde orkestra şefi Özgür Günay ve 28 kişiden oluşan Oda Orkestrası ilk bölümde klasik müzikten popüler müziğe uzanan dilimde 16 eser seslendirdi.adeta büyüledi.  
KSO’nun geleneksel “Yaza Veda” etkinliğinde sahne alan KSO Oda Orkestrası, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

KSO Oda orkestrası konseri Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve eşi Rüya hanımın ev sahipliğinde gerçekleşen konsere Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya hanım,KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsi Tuğrul ve eşi Beril hanım,Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, Denizaltı filosu komutanı Tuğamiral Hasan Çankaya  Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay,il ticaret Müdürü Veysi Uzunkaya katılım gösterdiler.

Türkiye’deki mevcut sanayi odaları içerisinde yalnızca Kocaeli Sanayi Odası bünyesinde olan, ülkenin ilk ve tek sanayi odası orkestrası özelliğine sahip KSO Oda Orkestrası, Yaza Veda konseriyle izleyenleri adeta mest ettiler.

Üretimin ritmi olarak da anılan KSO Oda Orkestrası konserinin öncesinde sosyal tesiste davetlilere bir kokteyl verildi. Kokteyl sonrası başlayan konserde orkestra şefi Özgür Günay ve 28 kişiden oluşan Oda Orkestrası ilk bölümde klasik müzikten popüler müziğe uzanan dilimde 16 eser seslendirdi.adeta büyüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.