LASTİK İŞ

KUAFÖRLERDEN DİLEKÇELİ TEPKİ!

Ekonomi 27.12.2017 - 13:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUAFÖRLERDEN DİLEKÇELİ TEPKİ!

Kocaeli’de bulunan kadın kuaförleri, geçtiğimiz günlerde kuaförlere uygulatılmak için yürürlüğe koyulan valilik kararının geri çekilmesi İçin dilekçe yazdılar

İlimizde bulunan kuaförler geçtiğimiz günlerde Kocaeli valiliği tarafından açıklanan Salı günlerinin tatil ilan edilmesini içeren kararın geri çekilmesi için Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a dilekçe yazdılar. Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Odasında toplanan onlarca kuaför salonu sahipleri kararın iptal edilmesini bu durumdan çok mağdur olduklarını dile getirdiler. İPTALİNİ İSTİYORUZ Kısa bir açıklama yapan Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Odası Başkanı Gülseren Turgut,” Salı günleri dükkanları kapatarak insanları daha zor duruma sokmak için alınmış bir karardır bu. Kesinlikle böyle bir kararı tasvip etmiyoruz. Bir an önce yasaya dönüştürülen bu kararın iptalini istiyoruz” dedi.
Kocaeli’de bulunan kadın kuaförleri, geçtiğimiz günlerde kuaförlere uygulatılmak için yürürlüğe koyulan valilik kararının geri çekilmesi İçin dilekçe yazdılar

İlimizde bulunan kuaförler geçtiğimiz günlerde Kocaeli valiliği tarafından açıklanan Salı günlerinin tatil ilan edilmesini içeren kararın geri çekilmesi için Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a dilekçe yazdılar. Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Odasında toplanan onlarca kuaför salonu sahipleri kararın iptal edilmesini bu durumdan çok mağdur olduklarını dile getirdiler.

İPTALİNİ İSTİYORUZ

Kısa bir açıklama yapan Kocaeli Kuaförler Güzellik Salonları ve Manikürcüler Odası Başkanı Gülseren Turgut,” Salı günleri dükkanları kapatarak insanları daha zor duruma sokmak için alınmış bir karardır bu. Kesinlikle böyle bir kararı tasvip etmiyoruz. Bir an önce yasaya dönüştürülen bu kararın iptalini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.