LASTİK İŞ

KÜÇÜCÜK KALPLERE SIMSICAK BİR DOKUNUŞ

Eğitim 22.12.2017 - 12:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜÇÜCÜK KALPLERE SIMSICAK BİR DOKUNUŞ

Okulumuzda “ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN” projesini hayata geçirdik ve kardeş okulumuz Van/Özalp Sarıköy İlkokulundaki kardeşlerimize bere, atkı,eldiven gönderdik.Y

Şirinköy ana okulu öğrencileri Yardımlaşma ve paylaşma duygusunun oluşmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadık.Uzaktaki KÜÇÜCÜK KALPLERE SIMSICAK BİR DOKUNUŞ yapabildiysek ne mutlu bizlere. Yine “EĞİTİME DESTEK OLMAK ELİMİZDE “ projesini yürüterek kardeş okulumuzun  ihtiyacı olan oyun hamuru,pastel boya,kuru boya,makas,A-4 kağıdı,yapıştırıcı,  kalem,silgi,kalemtraş,kalemkutusundan oluşan KIRTASİYE MALZEMELERİNİ gönderdik. YARDIMLAŞMA ve PAYLAŞMA duygusunun  kalıcı olmasını hedeflediğimiz değerler eğitimi kapsamındaki bu iki projemizle kardeş okulumuzdaki minicik yüreklerin heyecanla attığını hmek bizleri çok mutlu etti.Kolilerimizin okulumuzdan alınmasını sağlayan velimiz posta memuru Erkan Kaya’ya ve Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.  
Okulumuzda “ÜŞÜYEN ÇOCUK KALMASIN” projesini hayata geçirdik ve kardeş okulumuz Van/Özalp Sarıköy İlkokulundaki kardeşlerimize bere, atkı,eldiven gönderdik.Y

Şirinköy ana okulu öğrencileri Yardımlaşma ve paylaşma duygusunun oluşmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadık.Uzaktaki KÜÇÜCÜK KALPLERE SIMSICAK BİR DOKUNUŞ yapabildiysek ne mutlu bizlere.

Yine “EĞİTİME DESTEK OLMAK ELİMİZDE “ projesini yürüterek kardeş okulumuzun  ihtiyacı olan oyun hamuru,pastel boya,kuru boya,makas,A-4 kağıdı,yapıştırıcı,  kalem,silgi,kalemtraş,kalemkutusundan oluşan KIRTASİYE MALZEMELERİNİ gönderdik.

YARDIMLAŞMA ve PAYLAŞMA duygusunun  kalıcı olmasını hedeflediğimiz değerler eğitimi kapsamındaki bu iki projemizle kardeş okulumuzdaki minicik yüreklerin heyecanla attığını hmek bizleri çok mutlu etti.Kolilerimizin okulumuzdan alınmasını sağlayan velimiz posta memuru Erkan Kaya’ya ve Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.