KÜÇÜKAYDIN HER YERDE

Asayiş 17.06.2018 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜÇÜKAYDIN HER YERDE

Yoğun tempoda çalışan CHP Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın bayramın birinci gününü bayramlaşmalara ayırdı. Önce Başiskele İlçe Yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra İzmit ilçe binasındaki bayramlaşmaya gitti. Orada CHP’nin eski isimleri, Kocaeli siyasetine damga vurmuş duayen isimlerin de katıldığı bayramlaşmada Ebru Küçükaydın herkesin elini sıkarak tek tek bayramlaştı.

Yoğun tempoda çalışan CHP Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın bayramın birinci gününü bayramlaşmalara ayırdı. Önce Başiskele İlçe Yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra İzmit ilçe binasındaki bayramlaşmaya gitti. Orada CHP’nin eski isimleri, Kocaeli siyasetine damga vurmuş duayen isimlerin de katıldığı bayramlaşmada Ebru Küçükaydın herkesin elini sıkarak tek tek bayramlaştı. Bazı duayen siyasetçilerin de ellerini öpmeyi ihmal etmedi. Daha sonra Gölcük ilçe teşkilatı ve en son olarak da Karamürsel ilçe teşkilatı bayramlaşmasıyla günü tamamladı. Temad’la bayramlaştı CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’nde yapılan bayramlaşmaya katıldı. Önce yönetim odasında TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra lokalde bulunan dernek üyesi emekli astsubaylarla tek tek bayramlaştı.  Bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada çocukluğu ve gençliği Gölcük ve Değirmendere’de geçtiğini, o zamanlarda beyaz elbiseli ağabeyleri gördükçe gururla izlediğini dile getiren Ebru Küçükaydın seçilip parlamentoya giderse ayda bir kez ziyaretlerine geleceğini ve onların sorunlarının Meclis’te takipçisi olacağını belirtti. Büyük alkışlarla bayramlaşma sona erdi. Kastamonulularla bayramlaştı Seçim çalışmalarına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Değirmendere’de bulunan Gölcük Kastamonulular Derneği üyeleriyle de bayramlaştı. CHP ilçe yöneticileriyle birlikte dernek lokaline uğrayan Ebru Küçükaydın Dernek Başkanı Nazım Al ve dernek üyeleriyle demli çaylar eşliğinde bayramlaştı ve örnek ev sahiplikleri için onlara teşekkür etti. Seçim çalışmaları sırasında pazarları dolaşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın güzel bir pazarcı kıza rastlayınca hemen yanına oturarak bir süre sohbet etti. Daha 15 yaşında olan pazarcı kız “Sevdalandım abla, evleneceğim. Onun için çalışıyorum” demesi üzerine Ebru Küçükaydın “Ben de sevdalıyım senin gibi” şeklinde cevap alınca şaşırarak “Kime abla?” diye sordu. Ebru Küçükaydın “Ben memleketime sevdalıyım onun için çalışıyorum” cevabı üzerine sevdalı pazarcı kız “Sen Cumhuriyet Halk Partilisin abla” demesi Ebru Küçükaydın’ın motivasyonunu daha da artırdı.
Yoğun tempoda çalışan CHP Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın bayramın birinci gününü bayramlaşmalara ayırdı. Önce Başiskele İlçe Yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra İzmit ilçe binasındaki bayramlaşmaya gitti. Orada CHP’nin eski isimleri, Kocaeli siyasetine damga vurmuş duayen isimlerin de katıldığı bayramlaşmada Ebru Küçükaydın herkesin elini sıkarak tek tek bayramlaştı.

Yoğun tempoda çalışan CHP Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın bayramın birinci gününü bayramlaşmalara ayırdı. Önce Başiskele İlçe Yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra İzmit ilçe binasındaki bayramlaşmaya gitti. Orada CHP’nin eski isimleri, Kocaeli siyasetine damga vurmuş duayen isimlerin de katıldığı bayramlaşmada Ebru Küçükaydın herkesin elini sıkarak tek tek bayramlaştı. Bazı duayen siyasetçilerin de ellerini öpmeyi ihmal etmedi. Daha sonra Gölcük ilçe teşkilatı ve en son olarak da Karamürsel ilçe teşkilatı bayramlaşmasıyla günü tamamladı.
Temad’la bayramlaştı
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi’nde yapılan bayramlaşmaya katıldı. Önce yönetim odasında TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimiyle bayramlaşan Ebru Küçükaydın daha sonra lokalde bulunan dernek üyesi emekli astsubaylarla tek tek bayramlaştı.  Bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada çocukluğu ve gençliği Gölcük ve Değirmendere’de geçtiğini, o zamanlarda beyaz elbiseli ağabeyleri gördükçe gururla izlediğini dile getiren Ebru Küçükaydın seçilip parlamentoya giderse ayda bir kez ziyaretlerine geleceğini ve onların sorunlarının Meclis’te takipçisi olacağını belirtti. Büyük alkışlarla bayramlaşma sona erdi.
Kastamonulularla bayramlaştı
Seçim çalışmalarına devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Değirmendere’de bulunan Gölcük Kastamonulular Derneği üyeleriyle de bayramlaştı. CHP ilçe yöneticileriyle birlikte dernek lokaline uğrayan Ebru Küçükaydın Dernek Başkanı Nazım Al ve dernek üyeleriyle demli çaylar eşliğinde bayramlaştı ve örnek ev sahiplikleri için onlara teşekkür etti.
Seçim çalışmaları sırasında pazarları dolaşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın güzel bir pazarcı kıza rastlayınca hemen yanına oturarak bir süre sohbet etti. Daha 15 yaşında olan pazarcı kız “Sevdalandım abla, evleneceğim. Onun için çalışıyorum” demesi üzerine Ebru Küçükaydın “Ben de sevdalıyım senin gibi” şeklinde cevap alınca şaşırarak “Kime abla?” diye sordu. Ebru Küçükaydın “Ben memleketime sevdalıyım onun için çalışıyorum” cevabı üzerine sevdalı pazarcı kız “Sen Cumhuriyet Halk Partilisin abla” demesi Ebru Küçükaydın’ın motivasyonunu daha da artırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.