LASTİK İŞ

KÜÇÜKAYDIN HER YERDE

Asayiş 19.06.2018 - 17:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜÇÜKAYDIN HER YERDE

Seçim çalışmaları esnasında esnaflara, kahvelere, evlere girerek vatandaşlarla sohbet eden ve onlara kendini tanıtarak dertlerini sıkıntılarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Değirmendere Musiki Derneğini ziyaret ederek destek istedi.

Seçim çalışmaları esnasında esnaflara, kahvelere, evlere girerek vatandaşlarla selamlaşan ve onlara kendini tanıtarak dertlerini sıkıntılarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın dernekleri de unutmuyor. Gölcük ilçesinin adeta her yöresine yaptığı seçim gezisi esnasında Değirmendere Musiki Derneği'ne de uğradı.  Şef Emrullah Erçelik nezaretinde çalışmalarına devam eden dernek üyelerinin bir süre dinleyen Ebru Küçükaydın Şef Emrullah Erçelik'e sanata verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. Arızlı Konutları'nda İlimizin her yerinde, her ilçesinde, her mahallesinde seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın  TOKİ Arızlı Konutları'ndaydı. Partisinin İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko ile birlikte Arızlı Konutları'na giden Ebru Küçükaydın yaptığı konuşmada seçim beyannamesini halka anlattıktan sonra “Gazetecilikten geldiğim için buranın sorunlarını biliyorum. Sizin sorunlarınızın takipçisi olacağım. Seçilip Meclis'e gidersem sadece seçim zamanı değil, her ay bir kere ziyaretinize gelip sizleri dinleyeceğim” dedi.
Seçim çalışmaları esnasında esnaflara, kahvelere, evlere girerek vatandaşlarla sohbet eden ve onlara kendini tanıtarak dertlerini sıkıntılarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın Değirmendere Musiki Derneğini ziyaret ederek destek istedi.

Seçim çalışmaları esnasında esnaflara, kahvelere, evlere girerek vatandaşlarla selamlaşan ve onlara kendini tanıtarak dertlerini sıkıntılarını dinleyen CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın dernekleri de unutmuyor. Gölcük ilçesinin adeta her yöresine yaptığı seçim gezisi esnasında Değirmendere Musiki Derneği'ne de uğradı.  Şef Emrullah Erçelik nezaretinde çalışmalarına devam eden dernek üyelerinin bir süre dinleyen Ebru Küçükaydın Şef Emrullah Erçelik'e sanata verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

Arızlı Konutları'nda
İlimizin her yerinde, her ilçesinde, her mahallesinde seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ebru Küçükaydın  TOKİ Arızlı Konutları'ndaydı. Partisinin İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko ile birlikte Arızlı Konutları'na giden Ebru Küçükaydın yaptığı konuşmada seçim beyannamesini halka anlattıktan sonra “Gazetecilikten geldiğim için buranın sorunlarını biliyorum. Sizin sorunlarınızın takipçisi olacağım. Seçilip Meclis'e gidersem sadece seçim zamanı değil, her ay bir kere ziyaretinize gelip sizleri dinleyeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.