LASTİK İŞ
ismail

KUDAKAL KOÇ, AİLE HEKİMİ OLDU

Sağlık 29.04.2016 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KUDAKAL KOÇ, AİLE HEKİMİ OLDU

İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili Doktor Fatma Kudakal Koç, görevinden ayrıldı. Kudakal Koç Pazartesi tibari ile Gölcük Merkez ASM'de aile hekimi olarak göreve başlayacak.

İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili Fatma Kudakal Koç , görevinden ayrılarak aile hekimliği görevine başlıyor.İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili  Doktor Fatma Kudakal Koç, görevinden ayrıldı. Kudakal Koç Pazartesi tibari ile Gölcük Merkez ASM'de aile hekimi olarak göreve başlayacak. AİLE HEKİMLİĞİNE GEÇTİ Yaklaşık iki yıldır ilçemizde Sağlık Müdür Vekilliği ve Gölcük Toplum Sağlığı Başkanlığı görevini yerine getiren Dr. Fatma Kudal Koç, kendi isteği ile görevinden ayrıldı. Dr. Koç bundan sonra yoluna aile hekimi olarak devam edecek.  Sosyal medyada görevinden ayrıldığını belirten Kudakal Koç “İlçe sağlık müdürlüğü ve toplum sağlığı görevimden ayrılıp yeni bir başlangıca adım atıyorum.  Aile hekimliği görevime 2 Mayıs 2016 itibari ile Gölcük merkez asm de başlıyorum” dedi.Bizde gazetemiz adına Dr. Koç'a bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz
İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili Doktor Fatma Kudakal Koç, görevinden ayrıldı. Kudakal Koç Pazartesi tibari ile Gölcük Merkez ASM'de aile hekimi olarak göreve başlayacak.

İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili Fatma Kudakal Koç , görevinden ayrılarak aile hekimliği görevine başlıyor.İlçe Toplum Sağlığı Müdür vekili  Doktor Fatma Kudakal Koç, görevinden ayrıldı. Kudakal Koç Pazartesi tibari ile Gölcük Merkez ASM'de aile hekimi olarak göreve başlayacak.
AİLE HEKİMLİĞİNE GEÇTİ
Yaklaşık iki yıldır ilçemizde Sağlık Müdür Vekilliği ve Gölcük Toplum Sağlığı Başkanlığı görevini yerine getiren Dr. Fatma Kudal Koç, kendi isteği ile görevinden ayrıldı. Dr. Koç bundan sonra yoluna aile hekimi olarak devam edecek. 
Sosyal medyada görevinden ayrıldığını belirten Kudakal Koç “İlçe sağlık müdürlüğü ve toplum sağlığı görevimden ayrılıp yeni bir başlangıca adım atıyorum.  Aile hekimliği görevime 2 Mayıs 2016 itibari ile Gölcük merkez asm de başlıyorum” dedi.Bizde gazetemiz adına Dr. Koç'a bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.