KUDÜS BİZİM KUTSALIMIZ

Gündem 07.12.2017 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUDÜS BİZİM KUTSALIMIZ

Oyunun hiç bitmediği, düşmanın eksik olmadığı, kardeşliğe müsade edilmeyen bir coğrafyada yaşıyoruz. Ortadoğuda gözyaşı ve kan uzun yıllardır hiç bitmedi. Batı ajanının eksik olmadığı bu topraklarda Türkiye planları bozdu… Revize edilen planlarla yeniden oyun kurulmaya çalışılıyor. Ortadoğu ve ABD… Binlerce km uzaktan ABD Ortadoğu ile neden bu kadar ilgi? Bütün planlar İsrail için mi? Yoksa zaten oyun kurucu İsrail mi? DAEŞ nerden çıktı? Nereye kayboldu? Trump, yıllardır ertelenen bu kararı hangi baskılar altında almak zorunda kaldı? Bu kararın ona neye mal olacağının bilincinde mi? Bütün işgal edilen toprakları kabul ediyorum anlamına gelen Kudüs’ü başkent olarak tanıma açıklaması zamanlama açısından da çok manidar. Sarraf davasının fos çıkması, istenen etkinin yaratılamayacağının anlaşılmasından hemen sonra yeni bir cambaz bulunması gerekiyordu, bulundu. Şimdi dikkatlerimiz Kudüs’e çevrildi, ama çevrilmeye çalışan oyunları da takipteyiz. Ve bu cambaz şimdiye kadar sahne alanların en tehlikelisi, sona saklanmış hep ertelenmiş sahne almamış... ABD’den gelen sahte belgelerle ipi çekilen Kılıçdaroğlu ve sonu olacağını bile bile Kudüs kararını alan Trump… Bu yeni ve daha büyük bir oyunun habercisi. Kudüs kararı ile sinir uçlarımıza dokunarak bilinçsiz hareketler yapmamız ve zaafiyet göstermemiz bekleniyor. Cambaz en tehlikelisi ve kavga büyük… Düşman, mağlubiyetlerin acısı ile saldırıyor. İslam coğrafyasının bel kemiği Türkiye, Kudüs için hazırdır. Gün birlik günüdür...  

Oyunun hiç bitmediği, düşmanın eksik olmadığı, kardeşliğe müsade edilmeyen bir coğrafyada yaşıyoruz. Ortadoğuda gözyaşı ve kan uzun yıllardır hiç bitmedi. Batı ajanının eksik olmadığı bu topraklarda Türkiye planları bozdu…

Revize edilen planlarla yeniden oyun kurulmaya çalışılıyor.

Ortadoğu ve ABD… Binlerce km uzaktan ABD Ortadoğu ile neden bu kadar ilgi?

Bütün planlar İsrail için mi?

Yoksa zaten oyun kurucu İsrail mi?

DAEŞ nerden çıktı? Nereye kayboldu?

Trump, yıllardır ertelenen bu kararı hangi baskılar altında almak zorunda kaldı?

Bu kararın ona neye mal olacağının bilincinde mi?

Bütün işgal edilen toprakları kabul ediyorum anlamına gelen Kudüs’ü başkent olarak tanıma açıklaması zamanlama açısından da çok manidar.

Sarraf davasının fos çıkması, istenen etkinin yaratılamayacağının anlaşılmasından hemen sonra yeni bir cambaz bulunması gerekiyordu, bulundu.

Şimdi dikkatlerimiz Kudüs’e çevrildi, ama çevrilmeye çalışan oyunları da takipteyiz.

Ve bu cambaz şimdiye kadar sahne alanların en tehlikelisi, sona saklanmış hep ertelenmiş sahne almamış...

ABD’den gelen sahte belgelerle ipi çekilen Kılıçdaroğlu ve sonu olacağını bile bile Kudüs kararını alan Trump…

Bu yeni ve daha büyük bir oyunun habercisi.

Kudüs kararı ile sinir uçlarımıza dokunarak bilinçsiz hareketler yapmamız ve zaafiyet göstermemiz bekleniyor. Cambaz en tehlikelisi ve kavga büyük… Düşman, mağlubiyetlerin acısı ile saldırıyor.

İslam coğrafyasının bel kemiği Türkiye, Kudüs için hazırdır.

Gün birlik günüdür...

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.