LASTİK İŞ
ismail

KÜLTÜR DERNEKLERİ PLATFORM BAŞKANLIĞINI ÇETİN KOCATÜRK ÜSTLENDİ

18.12.2017 - 22:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜR DERNEKLERİ PLATFORM BAŞKANLIĞINI ÇETİN KOCATÜRK ÜSTLENDİ

Gölcük dernekler Platformu Dönem Başkanını seçti. Dönem Başkanı Bülent Denlikol Başkanlığı Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk’e devretti

Dernekler Paltformu Dönem Başkanlığı Dernek binasında yapıldı.Toplantıya  Platforma üye 19 Dernek Başkanı katıldı.. Dönem başkanı seçilen  Kocatürk “Derdeğerli arkadaşlar ; bugün burada Gölcük Kültür derneklerı platformu olarak 2018 dönem başkanlığı seçimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  Mevcut başkanımız Bülent  Denlikol’ a yapmış olduğu özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kültür dernekleri platformu kurulduğu günden beri siyaset dışı kalmayı başarmış ve bugünden sonrada  sürüdreceğiz. Yeni dönemde belirleyeceğimiz yönetim kurulumuz ile birlikte Gölcükteki sosyal etkinliklerimize yine aynı hızda devam edecegiz. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarda  Gölcük belediyesi ve kaymakamlık makamından geçen döneme göre daha çok destek bekliyoruz. bana güvenerek dönem Başkanlığı görevini almam konusunda destek sunan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür eder hepimize hayırlı olmasını dilerim”dedi. KOCATÜRK KİMDİR ?   1968 Bayburt doğumlu. İlk orta ve lisetahsilini  Gölcük'te tamamlayan Kocatürk, Yıldız Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Almanya Siegen Üniversitesi'nde Master yapan Kocatürk Almanya da Bavyera Türk Dernekleri Bölge Başkanlığı, Almanya Türk Federasyon genel idare kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Türkiye'ye döndükten sonra, 2013-2016 Gölcük Bayburtlular Derneği'nde görev alan Kocvatürk, 2016 yılında Gölcük Bayburtlular Dernek Başkanlığına seçildi. Kocatürk 2016 - 2017 Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi. Cantay Mühendislik ve Danışmanlık  ve Kocatürk Hazır Mezar Servisi adlı şirketlerins ahibi olan Çetin Kocatürk evli ve dört çocuk sahibi.
Gölcük dernekler Platformu Dönem Başkanını seçti. Dönem Başkanı Bülent Denlikol Başkanlığı Bayburtlular Derneği Başkanı Çetin Kocatürk’e devretti

Dernekler Paltformu Dönem Başkanlığı Dernek binasında yapıldı.Toplantıya  Platforma üye 19 Dernek Başkanı katıldı..

Dönem başkanı seçilen  Kocatürk “Derdeğerli arkadaşlar ; bugün burada Gölcük Kültür derneklerı platformu olarak 2018 dönem başkanlığı seçimini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.  Mevcut başkanımız Bülent  Denlikol’ a yapmış olduğu özverili çalışmadan dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kültür dernekleri platformu kurulduğu günden beri siyaset dışı kalmayı başarmış ve bugünden sonrada  sürüdreceğiz.
Yeni dönemde belirleyeceğimiz yönetim kurulumuz ile birlikte Gölcükteki sosyal etkinliklerimize yine aynı hızda devam edecegiz. Yeni dönemde yapacağımız çalışmalarda  Gölcük belediyesi ve kaymakamlık makamından geçen döneme göre daha çok destek bekliyoruz. bana güvenerek dönem Başkanlığı görevini almam konusunda destek sunan tüm dernek başkanlarımıza teşekkür eder hepimize hayırlı olmasını dilerim”dedi.

KOCATÜRK KİMDİR ?

 

1968 Bayburt doğumlu. İlk orta ve lisetahsilini  Gölcük'te tamamlayan Kocatürk, Yıldız Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Almanya Siegen Üniversitesi'nde Master yapan Kocatürk Almanya da Bavyera Türk Dernekleri Bölge Başkanlığı,
Almanya Türk Federasyon genel idare kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.
Türkiye'ye döndükten sonra, 2013-2016 Gölcük Bayburtlular Derneği'nde görev alan Kocvatürk, 2016 yılında Gölcük Bayburtlular Dernek Başkanlığına seçildi. Kocatürk 2016 - 2017 Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi.
Cantay Mühendislik ve Danışmanlık  ve Kocatürk Hazır Mezar Servisi adlı şirketlerins ahibi olan Çetin Kocatürk evli ve dört çocuk
sahibi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.