LASTİK İŞ
ismail

KÜLTÜR DERNEKLERİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük 19.09.2020 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KÜLTÜR DERNEKLERİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yönetimi, önceki gün Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti. Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Kaymakam Karabulut’a projelerini aktardı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yönetimi, önceki gün Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kaymakam Karabulut, Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Karabulut’a başarı dileklerini ifade eden Başkan Korkut, “Kaymakamımıza öncelikle platformumuz adına bir plaket takdim ettik. Kendisine, Gölcük’teki çalışmalarında başarılar diledik. Kendisi de bizlere ziyaretten ötürü teşekkürlerini belirtti” dedi.  ‘ÇALIŞMA YAPMAK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTTİK’ Başkan Korkut, açıklamasına devam ederek “Kaymakamımıza öncelikle platformumuzun amaçlarını anlattık. Uzun yıllardır hizmet veren platformumuzun Gölcük adına önemli çalışmalara imza attığını, örnekleri ile birlikte Kaymakamımıza aktardık. Kendisi de derneklerin ve platformun, ilçe adına faydalı olacağını, bunun tüm ilçelerde böyle olabileceğini bizlere iletti. Bizler, pandemi sürecinde toplu olarak bir noktada bulunamadığımız için çalışma yapamadığımızı, sürecin normale dönmesi ile birlikte çalışma yapmak istediğimizi ilettik” dedi.  ‘MASKE DAĞITMAK İSTİYORUZ’ Açıklamasına son veren Başkan Korkut, “Pandemi sürecinde nelerin yapılabileceği konusunda Kaymakamımız da bizlere bazı fikirler verdi. Maske kullanımı ile ilgili olarak derneklerin de önemli bir yer alabileceğini konuştuk. Salgınla ilgili olarak kolluk kuvvetlerinin yanında sivil toplum hareketlerinin, salgının önlenmesinde faydalı olabileceğini konuştuk. Bu konuda bizim de bir çalışmamız var. Anıtpark’ta bir program yaparak halkımıza maske dağıtmak istediğimizi, maske kullanımının doğru bir şekilde artması gerektiğini de belirttik. İlerleyen süreçte bu konudaki çalışmalarımızı yapmak istediğimizi de aktararak ziyaretimizi sona erdirdik” dedi. 
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yönetimi, önceki gün Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’u ziyaret etti. Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut, Kaymakam Karabulut’a projelerini aktardı

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Yönetimi, önceki gün Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Kaymakam Karabulut, Platform Dönem Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi hazır bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Karabulut’a başarı dileklerini ifade eden Başkan Korkut, “Kaymakamımıza öncelikle platformumuz adına bir plaket takdim ettik. Kendisine, Gölcük’teki çalışmalarında başarılar diledik. Kendisi de bizlere ziyaretten ötürü teşekkürlerini belirtti” dedi.

 ‘ÇALIŞMA YAPMAK İSTEDİĞİMİZİ BELİRTTİK’

Başkan Korkut, açıklamasına devam ederek “Kaymakamımıza öncelikle platformumuzun amaçlarını anlattık. Uzun yıllardır hizmet veren platformumuzun Gölcük adına önemli çalışmalara imza attığını, örnekleri ile birlikte Kaymakamımıza aktardık. Kendisi de derneklerin ve platformun, ilçe adına faydalı olacağını, bunun tüm ilçelerde böyle olabileceğini bizlere iletti. Bizler, pandemi sürecinde toplu olarak bir noktada bulunamadığımız için çalışma yapamadığımızı, sürecin normale dönmesi ile birlikte çalışma yapmak istediğimizi ilettik” dedi.

 ‘MASKE DAĞITMAK İSTİYORUZ’

Açıklamasına son veren Başkan Korkut, “Pandemi sürecinde nelerin yapılabileceği konusunda Kaymakamımız da bizlere bazı fikirler verdi. Maske kullanımı ile ilgili olarak derneklerin de önemli bir yer alabileceğini konuştuk. Salgınla ilgili olarak kolluk kuvvetlerinin yanında sivil toplum hareketlerinin, salgının önlenmesinde faydalı olabileceğini konuştuk. Bu konuda bizim de bir çalışmamız var. Anıtpark’ta bir program yaparak halkımıza maske dağıtmak istediğimizi, maske kullanımının doğru bir şekilde artması gerektiğini de belirttik. İlerleyen süreçte bu konudaki çalışmalarımızı yapmak istediğimizi de aktararak ziyaretimizi sona erdirdik” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.