LASTİK İŞ

KÜLTÜR HAFTASI KUTLANDI

25.04.2016 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜLTÜR HAFTASI KUTLANDI

Turizm Haftası ilçemizde bulunan Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinlikler ile start aldı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turizm Haftası Kutlamaları bu yılda oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul müdürleri ve öğrenciler ve veliler katıldı. İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Kaymakam Adem Yazıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Yazıcı, konuşmasında Turizm Haftasının önemine değindi, Gölcük’ün bir kültür şehri olduğunu belirterek, destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından program Folklor Gösterisi ve Şiirler okunarak devam etti. Şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Program stantların gezilmesi ve kokteyliyle sona erdi. Birbirinden renkli Stantlar, güne damgasını vurdu. Her bölgenin yöresel kıyafetleri ve yemeklerinin yer aldığı stantlar herkes tarafından oldukça ilgi gördü. 
Turizm Haftası ilçemizde bulunan Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinlikler ile start aldı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Turizm Haftası Kutlamaları bu yılda oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Okul müdürleri ve öğrenciler ve veliler katıldı.

İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, Kaymakam Adem Yazıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Yazıcı, konuşmasında Turizm Haftasının önemine değindi, Gölcük’ün bir kültür şehri olduğunu belirterek, destek ve katkılarından dolayı Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından program Folklor Gösterisi ve Şiirler okunarak devam etti. Şiir yarışmalarında birinci olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Program stantların gezilmesi ve kokteyliyle sona erdi. Birbirinden renkli Stantlar, güne damgasını vurdu. Her bölgenin yöresel kıyafetleri ve yemeklerinin yer aldığı stantlar herkes tarafından oldukça ilgi gördü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.