LASTİK İŞ

KÜLTÜR KOLEJİ'NDE BAŞARI GELENEK OLDU.

Eğitim 21.07.2019 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜR KOLEJİ'NDE BAŞARI GELENEK OLDU.

Açıldığı günden itibaren ilimizin en başarılı okulları arasında yer alan, Akademik başarısını her yıl arttıran Kültür Okulları bu yıl hem LGS’ de hem de YKS’ de yine zirvede. Sınav sonuçlarının açılanmasıyla birlikte Kültür Okulları, LGS’ de 2 Türkiye 1.si ve YKS ‘de ilk 1000 dereceleriyle farkını ortaya koydu.

LGS’DE 2 TÜRKİYE BİRİNCİSİ. Kültür Okulları 24 Haziran’da açıklanan 2019 Liseye Geçiş Sınavı’nda 2 Türkiye birincisi çıkardı. Murat Çulha ve Zeynep İrem Altun tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan almayı başardı. Ayrıca 28 öğrenci 3’lük, 42 öğrenci ise 5’lik dilime girerek büyük bir başarı elde ettiler. Okul genelinde ise öğrencilerin 98’i nitelikli okullara girmeye hak kazandılar. YKS’ DE BÜYÜK BAŞARI.  17 Temmuzda açıklanan ve yaklaşık 2,5 milyon adayın girdiği YKS sonuçlarına göre Kültür Okulları öğrencisi Arda BÜKE sayısal YKS puanıyla Türkiye 605. Olarak büyük bir başarı yakaladı. Ayrıca Arda Büke ilk 1000’de 2 ve ilk 5000 de 4 derece elde ederek ailesine, öğretmenlerine ve okuluna büyük gurur yaşattı.  İlimizin başarılı eğitim kurumları arasında olan Kültür Okulları’nda her yıl olduğu gibi bu yılda Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına giren öğrenciler kitlesel bir başarı yakaladı. Öğrenciler ilk 1000 de 1 derece, ilk 5000 de 8 derece, ilk 10.000 de 15 derece elde ederek Kültür Okulların’da başarı geleneğini sürdürdü.  GURURLUYUZ Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir hem LGS, hem de YKS’de elde edilen başarıdan dolayı gururlu olduklarını dile getirerek tüm öğrencilerini tebrik etti. “Öğrencilerimiz bizleri bu yılda gururlandırdılar. Kurulduğumuz yıldan bu yana her yıl akademik anlamda büyük başarılar elde ettik. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde ki dönem Fen Lisemizi de açıyoruz. Kocaeli’de her zaman iyi eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum başarılarının hayatları boyunca devam etmesini diliyorm.”  
Açıldığı günden itibaren ilimizin en başarılı okulları arasında yer alan, Akademik başarısını her yıl arttıran Kültür Okulları bu yıl hem LGS’ de hem de YKS’ de yine zirvede. Sınav sonuçlarının açılanmasıyla birlikte Kültür Okulları, LGS’ de 2 Türkiye 1.si ve YKS ‘de ilk 1000 dereceleriyle farkını ortaya koydu.

LGS’DE 2 TÜRKİYE BİRİNCİSİ.

Kültür Okulları 24 Haziran’da açıklanan 2019 Liseye Geçiş Sınavı’nda 2 Türkiye birincisi çıkardı. Murat Çulha ve Zeynep İrem Altun tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan almayı başardı. Ayrıca 28 öğrenci 3’lük, 42 öğrenci ise 5’lik dilime girerek büyük bir başarı elde ettiler. Okul genelinde ise öğrencilerin 98’i nitelikli okullara girmeye hak kazandılar.

YKS’ DE BÜYÜK BAŞARI. 

17 Temmuzda açıklanan ve yaklaşık 2,5 milyon adayın girdiği YKS sonuçlarına göre Kültür Okulları öğrencisi Arda BÜKE sayısal YKS puanıyla Türkiye 605. Olarak büyük bir başarı yakaladı. Ayrıca Arda Büke ilk 1000’de 2 ve ilk 5000 de 4 derece elde ederek ailesine, öğretmenlerine ve okuluna büyük gurur yaşattı.

 İlimizin başarılı eğitim kurumları arasında olan Kültür Okulları’nda her yıl olduğu gibi bu yılda Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına giren öğrenciler kitlesel bir başarı yakaladı. Öğrenciler ilk 1000 de 1 derece, ilk 5000 de 8 derece, ilk 10.000 de 15 derece elde ederek Kültür Okulların’da başarı geleneğini sürdürdü. 

GURURLUYUZ

Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir hem LGS, hem de YKS’de elde edilen başarıdan dolayı gururlu olduklarını dile getirerek tüm öğrencilerini tebrik etti. “Öğrencilerimiz bizleri bu yılda gururlandırdılar. Kurulduğumuz yıldan bu yana her yıl akademik anlamda büyük başarılar elde ettik. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzde ki dönem Fen Lisemizi de açıyoruz. Kocaeli’de her zaman iyi eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum başarılarının hayatları boyunca devam etmesini diliyorm.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.