LASTİK İŞ
ismail

KÜLTÜR'LÜ OLMANIN TAM ZAMANI

Eğitim 05.02.2020 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜR'LÜ OLMANIN TAM ZAMANI

İlimizin en güzel kampüslerinden birisine sahip olan Özel Bilgili Kültür Okulları 22 Şubatt'ta bursluluk sınavı yapmaya hazırlanıyor. Yoğun ilginin olduğu sınava sizde kaydınızı yaptırmayı unutmayın.

Kurulduğu yıldan itibaren ilimizde önemli başarılara imza atmış olan Bilgili Kültür Okulları her yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavını bu sene 22 Şubat tarihinde yapacak. 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencileri için yapılacak olan sınavda başarılı olan öğrenciler 100'e varan burs oranlarından yararlanabilecek. Kapalı spor salonu, özel kulüp dersleri, farklı çalışma atölyeleri, akademik başarıları, güçlü eğitim kadrosu ve doğayla iç içe kampüsüyle ilimizin eğitim öğretimine önemli katkılar sağlayan Bilgili Kültür Okulları'nın bursluluk sınavına son başvuru tarihi ise 20 Şubat.  Sınav Başvurusu İnternetten Sınav başvurusu yapmak isteyenler www.bilgilikulturokullari.com web sitesi üzerinden öğrencinin bilgilerini ve devam etmekte olduğu sınıfını işaretleyerek kolayca başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca 444 79 01 nolu telefonu arayarak başvuru yapmak mümkün.2020-2021 eğitim öğretim yılı için yapılacak olan sınava yoğun ilginin olduğunu bildiren okul yetkilileri, birebir sınav kaydı oluşturmak ve okul hakkında bilgi almak isteyen velileri Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak No:14 Başiskele adresinde bulunan okul kampüsüne davet ettiler.  
İlimizin en güzel kampüslerinden birisine sahip olan Özel Bilgili Kültür Okulları 22 Şubatt'ta bursluluk sınavı yapmaya hazırlanıyor. Yoğun ilginin olduğu sınava sizde kaydınızı yaptırmayı unutmayın.

Kurulduğu yıldan itibaren ilimizde önemli başarılara imza atmış olan Bilgili Kültür Okulları her yıl gerçekleştirdiği bursluluk sınavını bu sene 22 Şubat tarihinde yapacak. 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. sınıf öğrencileri için yapılacak olan sınavda başarılı olan öğrenciler 100'e varan burs oranlarından yararlanabilecek. Kapalı spor salonu, özel kulüp dersleri, farklı çalışma atölyeleri, akademik başarıları, güçlü eğitim kadrosu ve doğayla iç içe kampüsüyle ilimizin eğitim öğretimine önemli katkılar sağlayan Bilgili Kültür Okulları'nın bursluluk sınavına son başvuru tarihi ise 20 Şubat. 
Sınav Başvurusu İnternetten
Sınav başvurusu yapmak isteyenler www.bilgilikulturokullari.com web sitesi üzerinden öğrencinin bilgilerini ve devam etmekte olduğu sınıfını işaretleyerek kolayca başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca 444 79 01 nolu telefonu arayarak başvuru yapmak mümkün.2020-2021 eğitim öğretim yılı için yapılacak olan sınava yoğun ilginin olduğunu bildiren okul yetkilileri, birebir sınav kaydı oluşturmak ve okul hakkında bilgi almak isteyen velileri Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak No:14 Başiskele adresinde bulunan okul kampüsüne davet ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.