KÜLTÜR OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Eğitim 10.06.2016 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜLTÜR OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Kültür Okulları yine büyük bir başarının gururunu yaşıyor.

Kültür Okulları  öğrencilerinden Teoman Göksu Orsanlı ve  Zeynep Okuyucu, ABC POSTER alanında , İsmail Paşaoğlu  PHOTO ALBÜM alanında, Damla Nil Kocatepe  COMİC STRITP alanlarında OXFORD’un  düzenlemiş olduğu “OXFORD BİG READ” yarışmasında GÜNEY MARMARA BÖLGESİ BİRİNCİLERİ oldular. Yabancı dil zümre başkanı Ayla TÜCCAR  “Anlıyorum ama konuşamıyorum” kalıplaşmış olan anlayışı yıktık.  Bu başarı öğrencilerimiz kadar onlara destek olan yabancı dil zümre öğretmenlerinin de başarısıdır” dedi. Kültür Okulları Kocaeli’de amaçladığı başarıyı daha ilk senesinde yakaladı. 
Kültür Okulları yine büyük bir başarının gururunu yaşıyor.

Kültür Okulları  öğrencilerinden Teoman Göksu Orsanlı ve  Zeynep Okuyucu, ABC POSTER alanında , İsmail Paşaoğlu  PHOTO ALBÜM alanında, Damla Nil Kocatepe  COMİC STRITP alanlarında OXFORD’un  düzenlemiş olduğu “OXFORD BİG READ” yarışmasında GÜNEY MARMARA BÖLGESİ BİRİNCİLERİ oldular.

Yabancı dil zümre başkanı Ayla TÜCCAR  “Anlıyorum ama konuşamıyorum” kalıplaşmış olan anlayışı yıktık.  Bu başarı öğrencilerimiz kadar onlara destek olan yabancı dil zümre öğretmenlerinin de başarısıdır” dedi. Kültür Okulları Kocaeli’de amaçladığı başarıyı daha ilk senesinde yakaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.