LASTİK İŞ
ismail

KÜLTÜR OKULLARI'NDA MEZUNİYET COŞKUSU

Eğitim 08.06.2016 - 09:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜLTÜR OKULLARI'NDA MEZUNİYET COŞKUSU

Birkaç gün önce ilk 8’inci sınıflarını mezun eden okul, dün de ilk 12’inci sınıflarını mezun etmenin gururunu yaşadı. Okul yönetiminin mezuniyette öğrencilerine bir de sürprizi vardı. Türk Pop müziğinin başarılı sanatçılarI Erdem Kınay ile Merve Özbey gece sonunda sahne aldı

Özel Kültür Okulları, dün gerçekleştirilen törenle 12’inci sınıfta okuyan ilk 130 öğrencisini mezun etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla saat 17.30’da başlayan törene yağan yoğun yağmur dahi engel olmadı. Şemsiyelerini hazır bulunduran veliler ile öğrenciler, yağmur altında unutulmayacak bir mezuniyet törenine imza atmış oldu.  Törende, dereceye girenlere de ödülleri taktim edildi. Özel Kültür Anadolu Lisesi birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Ezgi Dinç ile Temel Lise birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Simge Peşdere’ye ödüllerini, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Özel Kültür Okulu kurucusu Ali Aydemi, Özel Kültür Okulu Genel Müdürü İsmail Aydemir ile Özel Kültür Okulu Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş başarılar dileyerek taktim etti. ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI Konuşmaların ve ikramların ardından Kültür Okulları’nın öğrencilerine bir de sürprizi vardı. Türk Pop müziğinin son zamanlarda çıkış yapan isimlerinden Erdem Kınay ile Merve Özbey, gece sonunda okul bahçesinde kurulan sahnede yerini aldı. Ünlü isimleri karşılarında gören çocuklar ise sevinç çığlıkları atarak konserin tadını çıkarmaya başladı. Ünlü isimler, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmayacak bir gece yaşatarak ilimizden ayrıldı. ÇOK ÖZEL YERE SAHİPSİNİZ Duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere söz alan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yağmur, farklı duygular içerisinde olduğunu belirterek “Bu anlamlı günde sizlerden ayrılmak, bizleri üzse de sizleri üzse de sizleri bir üst eğitime hazırlamış olmanın mutluluğunu da bir arada hmekteyiz. 14yıllık öğretmenlik hayatımda çok özel bir yere sahipsiniz. Sizleri çok arayacağımızın farkındayız. Kültür ailesine yakışır bir öğrenci olmanızdan dolayı şahsım ve öğretmenlerim adına hepinize teşekkür ederim” dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Konuşmasını sürdüren Yağmur, “Kültür okulları olarak misyonumuz; topluma faydalı, sağduyulu, onurlu, milli duygularına sahip çıkan, yenilikçi, sorun çözme becerisine sahip, inançlı, ne olmak istediğini bilen ve bu yolda çok çalışmaktan korkmayan bireytler yetiştirmektir. Bunları sizlere kazandırmamızda bana yardımcı olan değerli öğretmen arkadaşlarımın hepsine ayrıca teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi. FOTOKOD BİRİNCİ: Özel Kültür Anadolu Lisesi birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Ezgi Dinç ile Temel Lise birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Simge Peşdere’ye ödüllerini, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan verdi. KEP: Öğrenciler yağan yağmura rağmen tören alanını doldurarak keplerini fırlattı. MEZUNİYET: Mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler bolca fotoğraf çektirdi. PROTOKOL: Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile Özel Kültür Okulu Genel Müdürü Ali Aydemir mezuniyet törenine katılanlar arasındaydı.
Birkaç gün önce ilk 8’inci sınıflarını mezun eden okul, dün de ilk 12’inci sınıflarını mezun etmenin gururunu yaşadı. Okul yönetiminin mezuniyette öğrencilerine bir de sürprizi vardı. Türk Pop müziğinin başarılı sanatçılarI Erdem Kınay ile Merve Özbey gece sonunda sahne aldı

Özel Kültür Okulları, dün gerçekleştirilen törenle 12’inci sınıfta okuyan ilk 130 öğrencisini mezun etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla saat 17.30’da başlayan törene yağan yoğun yağmur dahi engel olmadı. Şemsiyelerini hazır bulunduran veliler ile öğrenciler, yağmur altında unutulmayacak bir mezuniyet törenine imza atmış oldu.  Törende, dereceye girenlere de ödülleri taktim edildi. Özel Kültür Anadolu Lisesi birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Ezgi Dinç ile Temel Lise birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Simge Peşdere’ye ödüllerini, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Özel Kültür Okulu kurucusu Ali Aydemi, Özel Kültür Okulu Genel Müdürü İsmail Aydemir ile Özel Kültür Okulu Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş başarılar dileyerek taktim etti.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI

Konuşmaların ve ikramların ardından Kültür Okulları’nın öğrencilerine bir de sürprizi vardı. Türk Pop müziğinin son zamanlarda çıkış yapan isimlerinden Erdem Kınay ile Merve Özbey, gece sonunda okul bahçesinde kurulan sahnede yerini aldı. Ünlü isimleri karşılarında gören çocuklar ise sevinç çığlıkları atarak konserin tadını çıkarmaya başladı. Ünlü isimler, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmayacak bir gece yaşatarak ilimizden ayrıldı.

ÇOK ÖZEL YERE SAHİPSİNİZ

Duygu ve düşüncelerini anlatmak üzere söz alan Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yağmur, farklı duygular içerisinde olduğunu belirterek “Bu anlamlı günde sizlerden ayrılmak, bizleri üzse de sizleri üzse de sizleri bir üst eğitime hazırlamış olmanın mutluluğunu da bir arada hmekteyiz. 14yıllık öğretmenlik hayatımda çok özel bir yere sahipsiniz. Sizleri çok arayacağımızın farkındayız. Kültür ailesine yakışır bir öğrenci olmanızdan dolayı şahsım ve öğretmenlerim adına hepinize teşekkür ederim” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasını sürdüren Yağmur, “Kültür okulları olarak misyonumuz; topluma faydalı, sağduyulu, onurlu, milli duygularına sahip çıkan, yenilikçi, sorun çözme becerisine sahip, inançlı, ne olmak istediğini bilen ve bu yolda çok çalışmaktan korkmayan bireytler yetiştirmektir. Bunları sizlere kazandırmamızda bana yardımcı olan değerli öğretmen arkadaşlarımın hepsine ayrıca teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

FOTOKOD

BİRİNCİ: Özel Kültür Anadolu Lisesi birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Ezgi Dinç ile Temel Lise birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Simge Peşdere’ye ödüllerini, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan verdi.

KEP: Öğrenciler yağan yağmura rağmen tören alanını doldurarak keplerini fırlattı.

MEZUNİYET: Mezuniyet coşkusunu yaşayan öğrenciler bolca fotoğraf çektirdi.

PROTOKOL: Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Portal, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ile Özel Kültür Okulu Genel Müdürü Ali Aydemir mezuniyet törenine katılanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.