LASTİK İŞ

KÜLTÜR OKULLARINDAN KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE

Eğitim 14.05.2019 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜR OKULLARINDAN KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE

Kocaeli Kültür Okulları Kandıra Safalı’da bulunan Safalı İlk ve Ortaokulunda kütüphane açtı. Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğuyla birlikte yürütülen proje kapsamında 3. Kütüphane açılışı gerçekleştirilmiş oldu.

İlimizde kurulduğu yıldan itibaren eğitimde olduğu gibi gerçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projesinde de öncülük eden Kocaeli Kültür Okulları bu sefer eğitimin can damarı olan kütüphanelerin açılması için kolları sıvadı. Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğuyla birlikte yürütülen projede ihtiyaç sahibi köy okullarına kütüphane kurmak amaçlanıyor. Kütüphanelerin kurulumunda Kültür Okulları maddi destek sağlarken Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu üyeleri ise el emeğini ve iş yükünü paylaşarak boş bir odanın oldukça şık ve öğrencilere hitap eden bir kütüphaneye çevrilmesi sağlanıyor. SAFALI’DA Kİ 3.SÜ OLDU İhtiyaç sahibi köy okullarına kurulması amaçlanan kütüphanelerin ilki Isparta’nın Sorkuncak Köyü İlkokuluna kuruldu. İkincisi ise Bursa’da bulunan Kınık İlkokuluna kurulurken Kandıra Safalı İlk ve Ortaokuluna kurulan kütüphane projenin üçüncü kütüphanesi oldu. Projeyle bizzat ilgilenen Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve kütüphane kurulumunda emeği geçen üniversiteli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kütüphane açılışına Kandıra Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, kitapdostum.com Kocaeli temsilcisi Dr. Adem Aydın, köy muhtarı, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Şube Müdürü Mustafa Yıldırım ve Safalı İlkokul Müdürü katkılarından dolayı Kültür Okullarına ve emeği geçen üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler.
Kocaeli Kültür Okulları Kandıra Safalı’da bulunan Safalı İlk ve Ortaokulunda kütüphane açtı. Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğuyla birlikte yürütülen proje kapsamında 3. Kütüphane açılışı gerçekleştirilmiş oldu.

İlimizde kurulduğu yıldan itibaren eğitimde olduğu gibi gerçekleştirdiği birçok sosyal sorumluluk projesinde de öncülük eden Kocaeli Kültür Okulları bu sefer eğitimin can damarı olan kütüphanelerin açılması için kolları sıvadı. Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğuyla birlikte yürütülen projede ihtiyaç sahibi köy okullarına kütüphane kurmak amaçlanıyor. Kütüphanelerin kurulumunda Kültür Okulları maddi destek sağlarken Kocaeli Üniversitesi Türkçe Topluluğu üyeleri ise el emeğini ve iş yükünü paylaşarak boş bir odanın oldukça şık ve öğrencilere hitap eden bir kütüphaneye çevrilmesi sağlanıyor.

SAFALI’DA Kİ 3.SÜ OLDU

İhtiyaç sahibi köy okullarına kurulması amaçlanan kütüphanelerin ilki Isparta’nın Sorkuncak Köyü İlkokuluna kuruldu. İkincisi ise Bursa’da bulunan Kınık İlkokuluna kurulurken Kandıra Safalı İlk ve Ortaokuluna kurulan kütüphane projenin üçüncü kütüphanesi oldu. Projeyle bizzat ilgilenen Kültür Okulları Kurucusu Ali Aydemir yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve kütüphane kurulumunda emeği geçen üniversiteli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kütüphane açılışına Kandıra Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, kitapdostum.com Kocaeli temsilcisi Dr. Adem Aydın, köy muhtarı, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Şube Müdürü Mustafa Yıldırım ve Safalı İlkokul Müdürü katkılarından dolayı Kültür Okullarına ve emeği geçen üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.