KÜLTÜRLÜ OLMA SINAVINA YOĞUN İLGİ

Eğitim 25.02.2019 - 19:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KÜLTÜRLÜ OLMA SINAVINA YOĞUN İLGİ

Özel Bilgili Kültür Okulları 2019-2020 yılı Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 23 Şubat 2019 Cumartesi günü Başiskele’de bulunan kampüs binasında gerçekleştirildi.

4 oturum olarak yapılan sınava 4.5.6. ve7. Sınıfta okuyan öğrenciler katıldı. Ortaokula kayıt hakkı elde etmek için ter döken adaylar, yeni sınav sistemine uygun soruların yer aldığı sınavda kendilerini deneme fırsatı buldular. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen sınav süresince velilere, okulun konferans salonunda İdari Koordinatör Ahmet Yakın, Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş, Yabancı Diller Zümre Başkanı Ayla Yağmur tarafından tanıtımlar ve sunumlar yapıldı. Hazırlanan ikramlardan tadarak öğrencilerini keyifli bir şekilde bekleyen veliler şölen havasında geçen bursluluk sınavından memnun ayrıldı. Öğrenciler KOS bursuyla yüzde 100’den başlayıp yüzde 25’e kadar değişen oranlarda eğitim bursları kazanabilecek. Sonuçlar 1 Mart’ta açıklanacak.  
Özel Bilgili Kültür Okulları 2019-2020 yılı Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 23 Şubat 2019 Cumartesi günü Başiskele’de bulunan kampüs binasında gerçekleştirildi.

4 oturum olarak yapılan sınava 4.5.6. ve7. Sınıfta okuyan öğrenciler katıldı. Ortaokula kayıt hakkı elde etmek için ter döken adaylar, yeni sınav sistemine uygun soruların yer aldığı sınavda kendilerini deneme fırsatı buldular.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen sınav süresince velilere, okulun konferans salonunda İdari Koordinatör Ahmet Yakın, Ortaokul Müdürü Çağlar Akkaş, Yabancı Diller Zümre Başkanı Ayla Yağmur tarafından tanıtımlar ve sunumlar yapıldı. Hazırlanan ikramlardan tadarak öğrencilerini keyifli bir şekilde bekleyen veliler şölen havasında geçen bursluluk sınavından memnun ayrıldı.

Öğrenciler KOS bursuyla yüzde 100’den başlayıp yüzde 25’e kadar değişen oranlarda eğitim bursları kazanabilecek. Sonuçlar 1 Mart’ta açıklanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.