LASTİK İŞ
ismail

KÜLTÜRLÜ OLMAK AYRICALIK

Eğitim 30.09.2016 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜLTÜRLÜ OLMAK AYRICALIK

Yeni eğitim ve öğretim dönemine coşkuyla başlayan Kültür Okulları, hem kadrosunu genişletti hem de öğrenci sayısını geçen yıla göre iki katına çıkardı.

Başiskele’de faaliyet gösteren öncü eğitim kurumlarından Kültür Okulları, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk zilini coşku ile çaldı. Kültür Okulları yeni döneme start verirken hem eğitim kadrosunu genişletti hem de öğrenci sayısını geçen seneye oranla iki katına çıkarttı. İŞİNİN EHLİ KADRO  Öğrenci artışında geçen seneki TEOG, YGS ve LYS’deki başarılarının yanında vermiş olduğu disiplinden taviz vermeyen ve işinin ehli eğitim ve yönetici kadrosunun da büyük etkisi oldu. BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR  Okulun açılışında hazır bulunan okul müdürleri Sevda Saraçoğlu, Çağlar Akkaş ve Murat Yağmur yeni dönemde veli ve öğrencilere başarıya ulaşmak için yapılacaklar hakkında bilgi verdikten sonra başarı temennilerinde bulundu. 
Yeni eğitim ve öğretim dönemine coşkuyla başlayan Kültür Okulları, hem kadrosunu genişletti hem de öğrenci sayısını geçen yıla göre iki katına çıkardı.

Başiskele’de faaliyet gösteren öncü eğitim kurumlarından Kültür Okulları, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk zilini coşku ile çaldı. Kültür Okulları yeni döneme start verirken hem eğitim kadrosunu genişletti hem de öğrenci sayısını geçen seneye oranla iki katına çıkarttı.

İŞİNİN EHLİ KADRO 

Öğrenci artışında geçen seneki TEOG, YGS ve LYS’deki başarılarının yanında vermiş olduğu disiplinden taviz vermeyen ve işinin ehli eğitim ve yönetici kadrosunun da büyük etkisi oldu.

BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR 

Okulun açılışında hazır bulunan okul müdürleri Sevda Saraçoğlu, Çağlar Akkaş ve Murat Yağmur yeni dönemde veli ve öğrencilere başarıya ulaşmak için yapılacaklar hakkında bilgi verdikten sonra başarı temennilerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.