KUM FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Spor 19.07.2018 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUM FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 20 Temmuz 2018 Cuma günü başlıyor. Turnuva 20-21-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve 32 takım katılacak.

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan Spor Tesislerinde 20-21-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol Turnuvasının katılım formlarını, turnuvaya katılım göstermek isteyen vatandaşlar Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktasından temin ederek başvurularını yaptı. Başvuruları kabul gören 32 takım turnuvada dereceye girebilmek için turnuva süresince ter dökecek. Turnuva 20 Temmuz 2018 Cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak ve takımlar 4’erli 8 grup şeklinde birbirleriyle karşılaşacak. Ayrıca turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek. Başkan Ellibeş, “Bu türlü etkinliklerimize ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyorum” Kum Futbol Turnuvası Etkinliği hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvasını 20-21-22 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak Spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara şimdiden başarılar diliyorum, dedi.  
Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 20 Temmuz 2018 Cuma günü başlıyor. Turnuva 20-21-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve 32 takım katılacak.

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan Spor Tesislerinde 20-21-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol Turnuvasının katılım formlarını, turnuvaya katılım göstermek isteyen vatandaşlar Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktasından temin ederek başvurularını yaptı. Başvuruları kabul gören 32 takım turnuvada dereceye girebilmek için turnuva süresince ter dökecek. Turnuva 20 Temmuz 2018 Cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak ve takımlar 4’erli 8 grup şeklinde birbirleriyle karşılaşacak. Ayrıca turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek.

Başkan Ellibeş, “Bu türlü etkinliklerimize ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyorum”

Kum Futbol Turnuvası Etkinliği hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvasını 20-21-22 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak Spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara şimdiden başarılar diliyorum, dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.