LASTİK İŞ

KUM FUTBOLU KAYITLARI BAŞLADI

Spor 20.07.2017 - 12:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUM FUTBOLU KAYITLARI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Kum Futbol turnuvası kayıtları başladı.

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Kum Futbol turnuvası kayıtları başladı. Değirmendere Yüzbaşılar mah. Uğur Mumcu parkı karşısındaki spor Tesislerinde 28-29-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol turnuvasının katılım formları Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Müdürlüğünden temin edilebilir. Turnuvaya katılım göstermek isteyenlerin 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat:16.00 'ya kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Başkan Ellibeş, Kum Futbol Turnuvasına Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyoruz Kum Futbol Turnuvası Etkinliği hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi Temmuz ayı Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvasını 28-29-30 Temmuz tarihlerinde tertip ediyoruz. Belediye olarak Spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan yarışmacılara da başarılar diliyorum, dedi. 28 Temmuz Cuma günü tüm takımlar saat: 19.30'da sahada hazır bulunacaklardır. Maç saatlerinde hazır olmayan takımlar elenecektir.
Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Kum Futbol turnuvası kayıtları başladı.

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Kum Futbol turnuvası kayıtları başladı. Değirmendere Yüzbaşılar mah. Uğur Mumcu parkı karşısındaki spor Tesislerinde 28-29-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol turnuvasının katılım formları Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Müdürlüğünden temin edilebilir. Turnuvaya katılım göstermek isteyenlerin 26 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat:16.00 'ya kadar kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir.
Başkan Ellibeş, Kum Futbol Turnuvasına Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyoruz
Kum Futbol Turnuvası Etkinliği hakkında açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her yıl olduğu gibi Temmuz ayı Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvasını 28-29-30 Temmuz tarihlerinde tertip ediyoruz. Belediye olarak Spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan yarışmacılara da başarılar diliyorum, dedi.
28 Temmuz Cuma günü tüm takımlar saat: 19.30'da sahada hazır bulunacaklardır. Maç saatlerinde hazır olmayan takımlar elenecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.