LASTİK İŞ

KUM FUTBOLU’NA KAYITLAR BAŞLIYOR

Spor 14.06.2019 - 17:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUM FUTBOLU’NA KAYITLAR BAŞLIYOR

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. Turnuva 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 32 takım katılabilecek. Kayıtlar ise 18 Haziran Salı günü başlıyor.

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. BAŞVURULAR SALI GÜNÜ BAŞLIYOR Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan Spor Tesislerinde 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol Turnuvası’nın katılım formları Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktasından temin edilmek suretiyle 18 Haziran Salı günü başlayacak. Başvuruları kabul gören 32 takım turnuvada şampiyon olabilmek için ter dökecek. Turnuva 5 Haziran 2019 Cuma akşamı saat 20.00’de açılış maçıyla başlayacak ve takımlar 4’erli 8 grup şeklinde birbirleriyle karşılaşacak. Ayrıca turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek. SEZER BAŞARILAR DİLEDİ Kum Futbol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvası’nı 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.
Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor. Turnuva 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 32 takım katılabilecek. Kayıtlar ise 18 Haziran Salı günü başlıyor.

Gölcük Belediyesi’nin Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği Kum Futbol Turnuvası 5 Temmuz 2019 Cuma günü başlıyor.

BAŞVURULAR SALI GÜNÜ BAŞLIYOR

Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi, Uğur Mumcu parkı karşısında bulunan Spor Tesislerinde 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Kum Futbol Turnuvası’nın katılım formları Gölcük Belediyesi Spor Birimi ve Değirmendere Zabıta Noktasından temin edilmek suretiyle 18 Haziran Salı günü başlayacak. Başvuruları kabul gören 32 takım turnuvada şampiyon olabilmek için ter dökecek. Turnuva 5 Haziran 2019 Cuma akşamı saat 20.00’de açılış maçıyla başlayacak ve takımlar 4’erli 8 grup şeklinde birbirleriyle karşılaşacak. Ayrıca turnuvada maçları resmi hakemler yönetecek.

SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Kum Futbol Turnuvası ile ilgili açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Her yıl olduğu gibi bu senede Değirmendere Yaz Etkinlikleri kapsamında Kum Futbol Turnuvası’nı 5-6-7 Temmuz tarihlerinde düzenliyoruz. Belediye olarak spor etkinliklerine kapsamında düzenlenen turnuvalarımıza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyor ve turnuvaya katılan takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.