LASTİK İŞ
ismail

KUM FUTBOLUNDA FİNAL HEYECANI YAŞANDI

Spor 23.07.2018 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUM FUTBOLUNDA FİNAL HEYECANI YAŞANDI

Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Kum Futbolu Turnuvası’ sona erdi.

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında istikrarını sürdürerek düzenlenen Kum Futbolu Turnuvası bu senede bir hayli çekişmeli geçti ve Değirmendere’de renkli görüntüler oluşturdu. Gölcük Belediyesi Değirmendere Yüzbaşılar Uğur Mumcu Parkı karşısında yapılan turnuvaya, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Değirmendere Spor Kulübü Başkanı Severcan Kara, Karaköprü Mahalle Muhtarı Muhammet Akçay ve ilçe halkı katıldı.   32 takım ve 224 sporcunun katıldığı Kum Futbol Turnuvası'nda toplam 32 maç eleme usulüne göre oynandı. Ayrıca Küçükler Kategorisinde 12 takım 144 sporcu mücadele etti. Maç sonrası müsabakada yer alan oyunculara madalyaları verildi. Kum Futbol Turnuvası final müsabakası Yeşil Giresun ve Kul Mimarlık arasında yapıldı. Çekişmeli geçen mücadele sonunda 3-2’lik skorla kazanan taraf Yeşil Giresun oldu.   Miniklerin Maçları Nefes Kesti   Kum Futbolu Turnuvasına yetişkinler kadar miniklerde ilgi gösterdi ve turnuvada yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen miniklerin maçları izleyenler tarafından beğeniyle takip edildi. Toplamda 12 takımla turnuvada miniklerde futbol performanslarını sergileyerek birincilik için ter döktü ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Hisareynspor ve Gölcük Karadenizspor arasında oynanan final maçında gülen taraf Hisareynspor oldu. Turnuvanın üçüncüsü de Gölcükspor oldu.   Turnuva Şampiyonu Yeşil Giresun   Turnuva sonunda şampiyon olan Yeşil Giresun’a madalya ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci, ikinci olan Kul Mimarlık’a Karaköprü Mahalle Muhtarı Muhammet Akçay, üçüncü olan FC Barca’ya Değirmendere Spor Kulüp Başkanı Severcan Kara madalya ve kupalarını takdim etti. Küçükler Şampiyonu Hisareynspor Miniklerde şampiyon olan Hisareynspor, ikinci olan Gölcük Karadenizspor ve üçüncü olan Gölcükspor’a madalya ve kupalarını Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti.   Final maçlarının hemen öncesinde 3 senedir uygulamaya geçirilen hediye çekilişi Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci tarafından gerçekleştirildi. Hediye sunumu öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Değirmenci “Bu Turnuvaya iştirak eden bütün sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Her şey onların  sağlığı mutluluğu için. Spor dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bir nişanı aslında. Burada amatörce mücadele ettikleri için bir kez daha hepsini gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi. Kum Futbolu turnuvası futbol sever katılımcılar ve vatandaşın yoğun ilgisiyle oldukça renkli görüntüler oluşturarak hem izleyenlerin hem de futbolcuların keyifli ve spor dolu anlar geçirmesine olanak sağladı. Turnuva toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.  
Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Kum Futbolu Turnuvası’ sona erdi.

Gölcük Belediyesi tarafından Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında istikrarını sürdürerek düzenlenen Kum Futbolu Turnuvası bu senede bir hayli çekişmeli geçti ve Değirmendere’de renkli görüntüler oluşturdu.

Gölcük Belediyesi Değirmendere Yüzbaşılar Uğur Mumcu Parkı karşısında yapılan turnuvaya, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Değirmendere Spor Kulübü Başkanı Severcan Kara, Karaköprü Mahalle Muhtarı Muhammet Akçay ve ilçe halkı katıldı.

 

32 takım ve 224 sporcunun katıldığı Kum Futbol Turnuvası'nda toplam 32 maç eleme usulüne göre oynandı. Ayrıca Küçükler Kategorisinde 12 takım 144 sporcu mücadele etti. Maç sonrası müsabakada yer alan oyunculara madalyaları verildi. Kum Futbol Turnuvası final müsabakası Yeşil Giresun ve Kul Mimarlık arasında yapıldı. Çekişmeli geçen mücadele sonunda 3-2’lik skorla kazanan taraf Yeşil Giresun oldu.

 

Miniklerin Maçları Nefes Kesti

 

Kum Futbolu Turnuvasına yetişkinler kadar miniklerde ilgi gösterdi ve turnuvada yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen miniklerin maçları izleyenler tarafından beğeniyle takip edildi. Toplamda 12 takımla turnuvada miniklerde futbol performanslarını sergileyerek birincilik için ter döktü ve izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Hisareynspor ve Gölcük Karadenizspor arasında oynanan final maçında gülen taraf Hisareynspor oldu. Turnuvanın üçüncüsü de Gölcükspor oldu.

 

Turnuva Şampiyonu Yeşil Giresun

 

Turnuva sonunda şampiyon olan Yeşil Giresun’a madalya ve kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci, ikinci olan Kul Mimarlık’a Karaköprü Mahalle Muhtarı Muhammet Akçay, üçüncü olan FC Barca’ya Değirmendere Spor Kulüp Başkanı Severcan Kara madalya ve kupalarını takdim etti.

Küçükler Şampiyonu Hisareynspor

Miniklerde şampiyon olan Hisareynspor, ikinci olan Gölcük Karadenizspor ve üçüncü olan Gölcükspor’a madalya ve kupalarını Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci takdim etti.

 

Final maçlarının hemen öncesinde 3 senedir uygulamaya geçirilen hediye çekilişi Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci tarafından gerçekleştirildi. Hediye sunumu öncesi bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Değirmenci “Bu Turnuvaya iştirak eden bütün sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Her şey onların  sağlığı mutluluğu için. Spor dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin bir nişanı aslında. Burada amatörce mücadele ettikleri için bir kez daha hepsini gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Kum Futbolu turnuvası futbol sever katılımcılar ve vatandaşın yoğun ilgisiyle oldukça renkli görüntüler oluşturarak hem izleyenlerin hem de futbolcuların keyifli ve spor dolu anlar geçirmesine olanak sağladı. Turnuva toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.