LASTİK İŞ

KUMARHANELERE BASKIN YAPILDI

Gündem 04.06.2018 - 10:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KUMARHANELERE BASKIN YAPILDI

Kocaeli’de 205 polisle yasa dışı kumar oynatıldığı belirlenen Gölcük'de bulunan iş yerlerine yapılan baskında kumar oynatan 5 işletmeci ve kumar oynayan 35 kişi suçüstü yakalandı.

Türkiye genelince eş zamanlı olarak düzenlenen "Kumar ve Tombala Uyguması" kapsamında Kocaeli'de de 205 polisin katılımıyla operasyon yapıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı 47 ekiple düzenlenen operasyonlarda Kartepe, Körfez, Dilovası ve Gölcük'te kumar oynatıldığı belirlenen 5 iş yerine suçüstü yapıldı. Operasyonda 'Kumar Oynanması için yer temin ettiği belirlenen 5 iş yeri sahibi hakkında adli işlem uygulanırken, kumar oynayan 35 kişiye ise 9 bin 65 TL para cezası kesildi. 5 iş yerinde kumardan kazanıldığı belirlenen bin 180 TL'ye ise el konuldu. Kumar oynatıldığı belirlenen 5 iş yeri hakkında kapalı alanda sigara içirmekten tutanak tutulan operasyonda 8 kişiye ise kapalı alanda sigara içmekten 992 TL ceza kesildi.
Kocaeli’de 205 polisle yasa dışı kumar oynatıldığı belirlenen Gölcük'de bulunan iş yerlerine yapılan baskında kumar oynatan 5 işletmeci ve kumar oynayan 35 kişi suçüstü yakalandı.

Türkiye genelince eş zamanlı olarak düzenlenen "Kumar ve Tombala Uyguması" kapsamında Kocaeli'de de 205 polisin katılımıyla operasyon yapıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı 47 ekiple düzenlenen operasyonlarda KartepeKörfezDilovası ve Gölcük'te kumar oynatıldığı belirlenen 5 iş yerine suçüstü yapıldı.

Operasyonda 'Kumar Oynanması için yer temin ettiği belirlenen 5 iş yeri sahibi hakkında adli işlem uygulanırken, kumar oynayan 35 kişiye ise 9 bin 65 TL para cezası kesildi. 5 iş yerinde kumardan kazanıldığı belirlenen bin 180 TL'ye ise el konuldu. Kumar oynatıldığı belirlenen 5 iş yeri hakkında kapalı alanda sigara içirmekten tutanak tutulan operasyonda 8 kişiye ise kapalı alanda sigara içmekten 992 TL ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.