KURBAN'IN TEK ADRESİ VADİ BESİCİLİK

01.09.2017 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURBAN'IN TEK ADRESİ VADİ BESİCİLİK

İlimizde GDO'suz üretim yapan Vadi Besicilik’te, Kurban Bayramı'nın birinci günü 600 büyükbaş hayvan kesildiğini söyleyen Cezmi Çiçek, “Verdiğimiz hizmetten dolayı müşterilerden teşekkür telefonları alıyoruz” dedi.

Başarılı işadamı Cezmi Çiçek tarafından Gölcük Lütfiye Köyü’ne kurulan Vadi Besicilik, Kurban Bayramı’nda yapılan hizmetten tam not aldı. Bayramın birinci günü sabah saatlerinden itibaren 10 bin kişinin gittiği tesiste sorunsuz şekilde kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, tesisten memnun bir şekilde ayrıldı. Bayramın birinci günü 600 büyükbaş hayvanın kesimi yapılırken ikinci gün ise 300 büyükbaş hayvan kesilecek. Toplam 150 kasabın çalıştığı tesiste kesimler sırasında herhangi bir aksaklık da yaşanmadı.   30 AYRI TEZGAH KURULDU Kesimhane içerisinde kurbanlık için gereken bütün önlemleri alan tesis yetkilileri, hayvanların taksimi için 30 ayrı tezgah kurdu. Kurulan tezgahlarda kurbanlık etlerin taksimi yapıldı. Etlerin konulması amacıyla özel kutular da Vadi Besicilik tarafından hazırlandı. Etlerin konulduğu kutular tesis görevlileri tarafından hak sahiplerinin araçlarına götürüldü.   TESİSE 10 BİN KİŞİ GELDİ 10 bin kişinin geldiği tesiste kurbanlıkların İslami kurallara göre kesilmesinin yanı sıra konuklara çeşitli ikramlar da yapıldı. Dinlenme imkanının sağlandığı tesiste kavurma, pilav, çay ve su ikram edildi. Ayrıca kurban kesen vatandaşların ibadetleri için namaz yerleri de hazırlandı. Vatandaşlara rahatlıkla ibadet edebilme imkanı sağlandı.   HER ŞEY TARTILARAK  YAPILIYOR 10 bin kişilik otopark yaptıklarını söyleyen Vadi Besicilik Tesisi’nin sahibi olan Cezmi Çiçek, “Bu sayede araçların gelişinde ve gidişinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Kurbanlıkların dediğimiz kilonun üzerine hisse sahiplerine et düştü. Her şey tartılarak yapıldı. Herkese söz verdiğimiz saatte etlerini teslim ettik. Rahatsız olduğunu bildiğimiz müşterilerimizden telefon ile vekalet alarak kurbanlarını kestik. Hazırlanan kutular evlerine kadar teslim edildi. Bunu için herhangi bir ücret talep edilmedi” dedi.   KUTULARDA UYARICI NOTLAR VAR Kurban etlerinin rahat taşınması ve iyi muhafaza edilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Çiçek, "Özel olarak hazırlanan kutular marifetiyle kurban etleri hak sahiplerine verildi. Ayrıca kutuların üzerlerine etlerin nasıl korumaları gerektiğini anlatan uyarıcı notlar eklendi. Bu sayede vatandaşların bilinçlenmesi sağlandı” diye konuştu.   TEŞEKKÜR TELEFONLARI ALIYORUM Kurban Bayramı’nda verdikleri hizmetten dolayı tebrik telefonları aldıklarını söyleyen tesis sahibi Cezmi Çiçek, “Bizim için önemli olan tek şey misafirlerimizin hizmetimizden memnun kalmalarıdır. Gelen telefonlardan bunu başardığımızı anlıyoruz. Bu durum bizim için en büyük gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı
İlimizde GDO'suz üretim yapan Vadi Besicilik’te, Kurban Bayramı'nın birinci günü 600 büyükbaş hayvan kesildiğini söyleyen Cezmi Çiçek, “Verdiğimiz hizmetten dolayı müşterilerden teşekkür telefonları alıyoruz” dedi.

Başarılı işadamı Cezmi Çiçek tarafından Gölcük Lütfiye Köyü’ne kurulan Vadi Besicilik, Kurban Bayramı’nda yapılan hizmetten tam not aldı. Bayramın birinci günü sabah saatlerinden itibaren 10 bin kişinin gittiği tesiste sorunsuz şekilde kurbanlıklarını kesen vatandaşlar, tesisten memnun bir şekilde ayrıldı. Bayramın birinci günü 600 büyükbaş hayvanın kesimi yapılırken ikinci gün ise 300 büyükbaş hayvan kesilecek. Toplam 150 kasabın çalıştığı tesiste kesimler sırasında herhangi bir aksaklık da yaşanmadı.

 

30 AYRI TEZGAH KURULDU

Kesimhane içerisinde kurbanlık için gereken bütün önlemleri alan tesis yetkilileri, hayvanların taksimi için 30 ayrı tezgah kurdu. Kurulan tezgahlarda kurbanlık etlerin taksimi yapıldı. Etlerin konulması amacıyla özel kutular da Vadi Besicilik tarafından hazırlandı. Etlerin konulduğu kutular tesis görevlileri tarafından hak sahiplerinin araçlarına götürüldü.

 

TESİSE 10 BİN KİŞİ GELDİ

10 bin kişinin geldiği tesiste kurbanlıkların İslami kurallara göre kesilmesinin yanı sıra konuklara çeşitli ikramlar da yapıldı. Dinlenme imkanının sağlandığı tesiste kavurma, pilav, çay ve su ikram edildi. Ayrıca kurban kesen vatandaşların ibadetleri için namaz yerleri de hazırlandı. Vatandaşlara rahatlıkla ibadet edebilme imkanı sağlandı.

 

HER ŞEY TARTILARAK  YAPILIYOR

10 bin kişilik otopark yaptıklarını söyleyen Vadi Besicilik Tesisi’nin sahibi olan Cezmi Çiçek, “Bu sayede araçların gelişinde ve gidişinde herhangi bir sorun yaşanmadı. Kurbanlıkların dediğimiz kilonun üzerine hisse sahiplerine et düştü. Her şey tartılarak yapıldı. Herkese söz verdiğimiz saatte etlerini teslim ettik. Rahatsız olduğunu bildiğimiz müşterilerimizden telefon ile vekalet alarak kurbanlarını kestik. Hazırlanan kutular evlerine kadar teslim edildi. Bunu için herhangi bir ücret talep edilmedi” dedi.

 

KUTULARDA UYARICI NOTLAR VAR

Kurban etlerinin rahat taşınması ve iyi muhafaza edilmesi için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Çiçek, "Özel olarak hazırlanan kutular marifetiyle kurban etleri hak sahiplerine verildi. Ayrıca kutuların üzerlerine etlerin nasıl korumaları gerektiğini anlatan uyarıcı notlar eklendi. Bu sayede vatandaşların bilinçlenmesi sağlandı” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR TELEFONLARI ALIYORUM

Kurban Bayramı’nda verdikleri hizmetten dolayı tebrik telefonları aldıklarını söyleyen tesis sahibi Cezmi Çiçek, “Bizim için önemli olan tek şey misafirlerimizin hizmetimizden memnun kalmalarıdır. Gelen telefonlardan bunu başardığımızı anlıyoruz. Bu durum bizim için en büyük gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.