LASTİK İŞ
ismail

KURBAN ATIKLARINI ÇÖPE ATTILAR MAHALLEDE KOKUDAN DURULMUYOR

Değirmendere 30.08.2018 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURBAN ATIKLARINI ÇÖPE ATTILAR MAHALLEDE KOKUDAN DURULMUYOR

Gölcük Yukarı Değirmendere mahallesinde Kurban kesimi sonrasında kurban atıkları çöpte kalınca tüm mahalle kokudan geçilmez oldu.

Her yıl olduğu gibi mübarek kurban bayramında kurbanlar kesilerek ve kesilen kurbanlar yoksul insanlara dağıtılıyor. Fakat kurban atıkları insana zarar verilmemesi için gömülüyor. Fakat bu yıl ise tam tersi oldu. Gölcük yukarı Değirmendere mahallesinde kurban bayramında kurban kesildi. Kesilen kurbanlıkların atıkları mahalle içerisinde bulunan çöplere atıldı. Buradaki çöpler kaldırılmayınca çöpte bulunan kurban atıkları kokmaya başladı. Uzun zamandan beri mahalle içinde bulunan çöp içerisindeki kurban atıkları gün geçtikçe koku yayılmaya devam ediyor. Yoldan geçenler koku almaması için burnunu kapatarak geçiyor. Mahalle sakinleri; “bu kokudan dolayı yetkililere sitem ederek bizler burada yaşıyoruz. Ama bu kokudan dolayı evimizde bile duramıyoruz. Bayram geçeli 10 gün oldu halen kurban atıkları burada çöpün içinde duruyor. İlgilenen olmadı” şeklinde ifade ettiler. Fahri Haner  
Gölcük Yukarı Değirmendere mahallesinde Kurban kesimi sonrasında kurban atıkları çöpte kalınca tüm mahalle kokudan geçilmez oldu.

Her yıl olduğu gibi mübarek kurban bayramında kurbanlar kesilerek ve kesilen kurbanlar yoksul insanlara dağıtılıyor. Fakat kurban atıkları insana zarar verilmemesi için gömülüyor. Fakat bu yıl ise tam tersi oldu. Gölcük yukarı Değirmendere mahallesinde kurban bayramında kurban kesildi. Kesilen kurbanlıkların atıkları mahalle içerisinde bulunan çöplere atıldı. Buradaki çöpler kaldırılmayınca çöpte bulunan kurban atıkları kokmaya başladı. Uzun zamandan beri mahalle içinde bulunan çöp içerisindeki kurban atıkları gün geçtikçe koku yayılmaya devam ediyor. Yoldan geçenler koku almaması için burnunu kapatarak geçiyor. Mahalle sakinleri; “bu kokudan dolayı yetkililere sitem ederek bizler burada yaşıyoruz. Ama bu kokudan dolayı evimizde bile duramıyoruz. Bayram geçeli 10 gün oldu halen kurban atıkları burada çöpün içinde duruyor. İlgilenen olmadı” şeklinde ifade ettiler.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.