LASTİK İŞ
ismail

KURBAN BAŞVURULARI İNTERNETTEN

Kocaeli 04.09.2016 - 17:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KURBAN BAŞVURULARI İNTERNETTEN

Kurban başvuruları internet üzerinden alınmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Solaklar yolu üzerinde hizmet veren İzmit Mezbahasında kurban vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden kurban sırası verilmeye başlandı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikle kurumumuzun resmi web sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinde 07 Eylül 2016’ya kadar aktif olacak penceredeki formu eksiksiz doldurarak, ön kayıt işlemini tamamlaması gerekiyor. Bu esnada başvurular sistem tarafından otomatik olarak sıralanacak ve numara verilecek.   KAYITLAR ÇÖZÜM MASASINDA Bu aşamadan sonra yukarıda belirtilen tarihler arasında, “İzmit ilçesi kurban komisyonu” adına açılan banka hesabına(hesap numarası anılan tarihler arasında web sitemizde yayınlanacaktır)  yatırılan kurban kesim bedelini belgeleyen banka dekontu ile 05-07 Eylül 2016 tarihleri arasında çözüm masasına gelen vatandaşlarımızın görevli personelce kesin kaydı yapılacak. Bununla beraber ön kayıt esnasında sistem tarafından otomatik olarak verilen sıra numarası geçerli olacak.   KÜÇÜKBAŞ 50 TL, BÜYÜKBAŞ 200 TL İnternet ortamına aşina olmayan ya da kullanmakta zorluk çeken vatandaşlarımıza çözüm masasında görevli personelimizce de destek verilecek. Kurban kesim ücretleri küçükbaş için 50 TL, büyükbaş için 200 TL olarak belirlendi.
Kurban başvuruları internet üzerinden alınmaya başlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Solaklar yolu üzerinde hizmet veren İzmit Mezbahasında kurban vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için geçen yıl olduğu gibi bu yıl da internet üzerinden kurban sırası verilmeye başlandı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın öncelikle kurumumuzun resmi web sitesi www.kocaeli.bel.tr üzerinde 07 Eylül 2016’ya kadar aktif olacak penceredeki formu eksiksiz doldurarak, ön kayıt işlemini tamamlaması gerekiyor. Bu esnada başvurular sistem tarafından otomatik olarak sıralanacak ve numara verilecek.

 

KAYITLAR ÇÖZÜM MASASINDA

Bu aşamadan sonra yukarıda belirtilen tarihler arasında, “İzmit ilçesi kurban komisyonu” adına açılan banka hesabına(hesap numarası anılan tarihler arasında web sitemizde yayınlanacaktır)  yatırılan kurban kesim bedelini belgeleyen banka dekontu ile 05-07 Eylül 2016 tarihleri arasında çözüm masasına gelen vatandaşlarımızın görevli personelce kesin kaydı yapılacak. Bununla beraber ön kayıt esnasında sistem tarafından otomatik olarak verilen sıra numarası geçerli olacak.

 

KÜÇÜKBAŞ 50 TL, BÜYÜKBAŞ 200 TL

İnternet ortamına aşina olmayan ya da kullanmakta zorluk çeken vatandaşlarımıza çözüm masasında görevli personelimizce de destek verilecek. Kurban kesim ücretleri küçükbaş için 50 TL, büyükbaş için 200 TL olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.