KURBAN PAZARI DENETLENDİ !

Gölcük 17.09.2015 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KURBAN PAZARI DENETLENDİ !

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bayram Öncesi kurulan Kurban Pazarını Denetledi.

İlimizde kurulan en önemli Hayvan Pazarlarından biri olan Gölcük Belediyesi Kurban Pazar yeri sorunsuz şekilde vatandaşlara hizmet vermeye devam etmesi için Zabıta Ekipleri tarafından aralıksız denetleniyor. Yazlık Taş ocakları mevkiinde bulunan Kurban Pazar yerindeki satış alanında bulunan satıcıların belirlenen kurallara uyup uymadığı Ekipler tarafından denetleniyor.   Yapılan açıklamada hem Kurban satıcılarının denetimleri yapılırken diğer yandan da onların sorunlarının çözülmesi anlamında Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olunduğu belirtiliyor.   Bu hizmetlerde sağlık ve çevresel anlamda vatandaşlarımıza karşı Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir, vurgusu yapılıyor.  
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bayram Öncesi kurulan Kurban Pazarını Denetledi.

İlimizde kurulan en önemli Hayvan Pazarlarından biri olan Gölcük Belediyesi Kurban Pazar yeri sorunsuz şekilde vatandaşlara hizmet vermeye devam etmesi için Zabıta Ekipleri tarafından aralıksız denetleniyor.

Yazlık Taş ocakları mevkiinde bulunan Kurban Pazar yerindeki satış alanında bulunan satıcıların belirlenen kurallara uyup uymadığı Ekipler tarafından denetleniyor.

 

Yapılan açıklamada hem Kurban satıcılarının denetimleri yapılırken diğer yandan da onların sorunlarının çözülmesi anlamında Belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olunduğu belirtiliyor.

 

Bu hizmetlerde sağlık ve çevresel anlamda vatandaşlarımıza karşı Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir, vurgusu yapılıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.