LASTİK İŞ

KURBAN PAZARI HAZIRLANIYOR

09.08.2017 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURBAN PAZARI HAZIRLANIYOR

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Kurban Bayramı öncesi hizmete girecek olan hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi, hayvan satıcılarının rahat bir ortamda ticaretlerini, vatandaşların da kurbanlık alışveişlerini kolayca yapabilecekleri bir Hayvan Pazarı ve Kurban satış yeri oluşturdu. İhsaniye stad caddesi Hamidiye Mahallesinde kurulan Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri, hayvan satışının sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesine imkan sunuyor. Tüm Gölcük geneline hizmet verecek şekilde planlanan Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri'nde incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Bayram öncesinde ilçeye gelerek kurbanlık satışı gerçekleştirecek olan vatandaşlara hizmet verecek olan hayvan pazarı çalışmalarını başlattık.'  Halkın rahat ve fiziken uygun mekanlarda hayvan ve kurban alımına yardımcı olmayı ve oluşabilecek olumsuz görüntülerin önüne geçmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Ellibeş, 'Ramazan Bayramından sonra Kurban Bayramını da inşallah idrak edeceğiz. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde kuracağımız canlı hayvan pazarımızda gerçekleştirilecek. Hayvan Pazarında ülkemizin çeşitli illerinden büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri gelerek satışlarını gerçekleştirecekler” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Kurban Bayramı öncesi hizmete girecek olan hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Gölcük Belediyesi, hayvan satıcılarının rahat bir ortamda ticaretlerini, vatandaşların da kurbanlık alışveişlerini kolayca yapabilecekleri bir Hayvan Pazarı ve Kurban satış yeri oluşturdu. İhsaniye stad caddesi Hamidiye Mahallesinde kurulan Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri, hayvan satışının sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesine imkan sunuyor.
Tüm Gölcük geneline hizmet verecek şekilde planlanan Hayvan Pazarı ve Kurban Satış Yeri'nde incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 'Bayram öncesinde ilçeye gelerek kurbanlık satışı gerçekleştirecek olan vatandaşlara hizmet verecek olan hayvan pazarı çalışmalarını başlattık.' 
Halkın rahat ve fiziken uygun mekanlarda hayvan ve kurban alımına yardımcı olmayı ve oluşabilecek olumsuz görüntülerin önüne geçmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Ellibeş, 'Ramazan Bayramından sonra Kurban Bayramını da inşallah idrak edeceğiz. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor. Tüm bunlar ilçemizde kuracağımız canlı hayvan pazarımızda gerçekleştirilecek. Hayvan Pazarında ülkemizin çeşitli illerinden büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri gelerek satışlarını gerçekleştirecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.