KURBAN PAZARI KURULACAK

Gündem 15.07.2018 - 16:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURBAN PAZARI KURULACAK

Hasaneyn'de çıkan şarbon virüsünün ardından ilçemizde kurulan kurban pazarının kurulamayacak söylentilerine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş pazarın her yıl kurulduğu alana kurulacağını belirtti.

Hasaneyn köyünde rastlanan şarbon virüsünün ardından köye hayvan giriş çıkışı yasaklanmış köydeki tüm hayvanlara aşılama işlemi yapılmıştı. Kesilip satıldığı iddia edilen hayvanda yapılan tahlil sonrası şarbon virüsüne rastlanmadı  İKİNCİ TAHLİL TEMİZ ÇIKTI Kaymakam Mustafa Altıntaş “Yapılan ilk tahlil sonucunda şarbon virüsüne rastlandı. Köydeki ve çevre köylerdeki hayvanlarda aşılama işlemi ekiplerimiz tarafından yapıldı. Kesilip satıldığı iddia edilen hayvanın etine yapılan tahlil sonucu temiz çıktı. Köyde karantina devam ediyor. Ne zaman kalkacağı henüz belli değil” dedi. KURBAN PAZARI KURULACAK Belediye Başkan Mehmet Ellibeş “ Bakanlıktan Kurban pazarının kurulmaması ile ilgili her hangi bir yazı gelmedi. Kurban pazarı her yıl kurulduğu gibi  İhsaniye Stadının arka tarafına kurulacak”dedi.
Hasaneyn'de çıkan şarbon virüsünün ardından ilçemizde kurulan kurban pazarının kurulamayacak söylentilerine Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş pazarın her yıl kurulduğu alana kurulacağını belirtti.

Hasaneyn köyünde rastlanan şarbon virüsünün ardından köye hayvan giriş çıkışı yasaklanmış köydeki tüm hayvanlara aşılama işlemi yapılmıştı. Kesilip satıldığı iddia edilen hayvanda yapılan tahlil sonrası şarbon virüsüne rastlanmadı 

İKİNCİ TAHLİL TEMİZ ÇIKTI

Kaymakam Mustafa Altıntaş “Yapılan ilk tahlil sonucunda şarbon virüsüne rastlandı. Köydeki ve çevre köylerdeki hayvanlarda aşılama işlemi ekiplerimiz tarafından yapıldı. Kesilip satıldığı iddia edilen hayvanın etine yapılan tahlil sonucu temiz çıktı. Köyde karantina devam ediyor. Ne zaman kalkacağı henüz belli değil” dedi.


KURBAN PAZARI KURULACAK
Belediye Başkan Mehmet Ellibeş “ Bakanlıktan Kurban pazarının kurulmaması ile ilgili her hangi bir yazı gelmedi. Kurban pazarı her yıl kurulduğu gibi  İhsaniye Stadının arka tarafına kurulacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.