LASTİK İŞ

KURBAN PAZARI KURULACAK

Gündem 29.06.2020 - 12:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KURBAN PAZARI KURULACAK

Kurban bayramına yaklaşık bir ay kala Gölcük Belediyesi Tarafından belirleyen kurbanlıkların yeri hazırlanma çalışmaları önümüzdeki gün Gölcük Selimiye mahallesinde gerçekleşiyor.

Her yıl kurban bayramı öncesinden Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan yerlerde kurbanlık hayvanları getiriliyor. Bu yılda kurban bayramına yaklaşık bir ay kala Gölcük Belediyesi tarafından kurbanlıklar için Gölcük Selimiye Mahallesinde yer hazırlama çalışmaları önümüzdeki günlerde hazırlanacak. Kurbanlık yerleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Nuri Barış; “kurbanlıkları için yer hazırlama çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde başlıyoruz. Kurban bayramına yaklaşık bir ay var. Bu süreç içerisinde Gölcük Selimiye Mahallemizde 25 ahırlık yer hazırlamasına karar verdik. Yer hazırlandıktan sonra dışardan gelen kurbanlıklar denetimli ve kontrollü bir şekilde yerlerine alacağız. Dışardan gelen kurbanlıkların yeri Gölcük Selimiye mahallemizde hazırlıyoruz. Gölcük'te hayvancılık yapan ve kendisine ait olan yerlerde kurbanlık satışlarını yapıyorlar” dedi.  Fahri Haner   
Kurban bayramına yaklaşık bir ay kala Gölcük Belediyesi Tarafından belirleyen kurbanlıkların yeri hazırlanma çalışmaları önümüzdeki gün Gölcük Selimiye mahallesinde gerçekleşiyor.

Her yıl kurban bayramı öncesinden Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan yerlerde kurbanlık hayvanları getiriliyor. Bu yılda kurban bayramına yaklaşık bir ay kala Gölcük Belediyesi tarafından kurbanlıklar için Gölcük Selimiye Mahallesinde yer hazırlama çalışmaları önümüzdeki günlerde hazırlanacak.

Kurbanlık yerleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Nuri Barış; “kurbanlıkları için yer hazırlama çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde başlıyoruz. Kurban bayramına yaklaşık bir ay var. Bu süreç içerisinde Gölcük Selimiye Mahallemizde 25 ahırlık yer hazırlamasına karar verdik. Yer hazırlandıktan sonra dışardan gelen kurbanlıklar denetimli ve kontrollü bir şekilde yerlerine alacağız. Dışardan gelen kurbanlıkların yeri Gölcük Selimiye mahallemizde hazırlıyoruz. Gölcük'te hayvancılık yapan ve kendisine ait olan yerlerde kurbanlık satışlarını yapıyorlar” dedi. 

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.