''KURBANDA 6 KITADAYIZ''

20.07.2019 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''KURBANDA 6 KITADAYIZ''

İHH Gölcük temsilcilik başkan Hasan Üstüner; “Gazetemizi ziyaret ederek yeni yönetimini tanıtımın ardından Kurban Bayramında İHH olarak 6 kıtadayız” dedi.

İHH Gölcük temsilciliği görev değişikliği yapıldı. Daha önce İHH Gölcük Temsilcilik başkanı olarak Dinçer Koç yapıyordu. Aradan uzun bir süre sonra İHH genel merkezi tarafından yapılan değişiklikte Dinçer Koç yerine İHH Gölcük Temsilcilik başkanlığına Hasan Üstüner atandı. İHH Gölcük Temsilciliğine atanan Hasan Üstüner yeni yönetimini oluşturdu. Yeni yönetimi İHH Gölcük Temsilcilik başkan Hasan Üstüner, yönetimi Burhanettin Çalgan, Abdurrezzak Tuncer ve İsmail Bayraklı ile yeni oluşumunu tamamladı. Oluşumunu tamamlayan Üstüner önceki gün gazetemizi ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Tanıtım ardından açıklama yapan İHH Temsilcilik başkanı Hasan Üstüner Şunları dile getirdi. Başkan Üstüner; “biz insani yardım vakfı olarak kurbanda 6 kıtadayız. Bulunduğumuz kıtalar ise Afrika, Balkanlar, Asya, Ortadoğu, Orta Asya ve Kafkasya ve Amerika kıtalarında yardıma muhtaç insanların yanındayız. Bu kurban bayramında yurt içi ve yurtdışı olarak çalışmalarımız devam ederken hayırsever vatandaşlarımız kurban bağışlarını İHH ya yapabilirler. Bağışlar Kocaeli İl ve İlçe Merkezimize gelerek elden, banka yoluyla İBANLAR kanalıyla online olarak derneğimizde detaylı bilgi alarak yapılabilecek. İlçemizde yardıma muhtaç insanlarımıza, ailelerimize rutin yardımlarımız devam ediyor. Şu anda aylık olarak sürekli yardım ettiğimiz ailelerimiz vardır. Aynı zamanda tekrar maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahipleri öğrenildiğinde kurumumuz tarafından gerekli destek verilecektir. İHH insani yardım vakfı 6 kıta 90 ülke ve bölgelerine yola çıkarak ulaşacaktır. Yurt içerisinde aynı şekilde ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaşıyoruz” dedi. Fahri Haner        
İHH Gölcük temsilcilik başkan Hasan Üstüner; “Gazetemizi ziyaret ederek yeni yönetimini tanıtımın ardından Kurban Bayramında İHH olarak 6 kıtadayız” dedi.

İHH Gölcük temsilciliği görev değişikliği yapıldı. Daha önce İHH Gölcük Temsilcilik başkanı olarak Dinçer Koç yapıyordu. Aradan uzun bir süre sonra İHH genel merkezi tarafından yapılan değişiklikte Dinçer Koç yerine İHH Gölcük Temsilcilik başkanlığına Hasan Üstüner atandı. İHH Gölcük Temsilciliğine atanan Hasan Üstüner yeni yönetimini oluşturdu. Yeni yönetimi İHH Gölcük Temsilcilik başkan Hasan Üstüner, yönetimi Burhanettin Çalgan, Abdurrezzak Tuncer ve İsmail Bayraklı ile yeni oluşumunu tamamladı. Oluşumunu tamamlayan Üstüner önceki gün gazetemizi ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Tanıtım ardından açıklama yapan İHH Temsilcilik başkanı Hasan Üstüner Şunları dile getirdi.

Başkan Üstüner; “biz insani yardım vakfı olarak kurbanda 6 kıtadayız. Bulunduğumuz kıtalar ise Afrika, Balkanlar, Asya, Ortadoğu, Orta Asya ve Kafkasya ve Amerika kıtalarında yardıma muhtaç insanların yanındayız. Bu kurban bayramında yurt içi ve yurtdışı olarak çalışmalarımız devam ederken hayırsever vatandaşlarımız kurban bağışlarını İHH ya yapabilirler. Bağışlar Kocaeli İl ve İlçe Merkezimize gelerek elden, banka yoluyla İBANLAR kanalıyla online olarak derneğimizde detaylı bilgi alarak yapılabilecek.

İlçemizde yardıma muhtaç insanlarımıza, ailelerimize rutin yardımlarımız devam ediyor. Şu anda aylık olarak sürekli yardım ettiğimiz ailelerimiz vardır. Aynı zamanda tekrar maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahipleri öğrenildiğinde kurumumuz tarafından gerekli destek verilecektir. İHH insani yardım vakfı 6 kıta 90 ülke ve bölgelerine yola çıkarak ulaşacaktır. Yurt içerisinde aynı şekilde ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaşıyoruz” dedi.

Fahri Haner      

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.